Hétfőn kevesebb lesz a napsütés

A szél miatt nem kell aggódnunk

2015/10/26

Hétfőn a párás, ködös reggelt követően több helyen tartósabban megmaradhat az alacsony felhőzet, így a vasárnapinál valamivel kevesebb napsütés várható.

A szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalra 0 és +7 fok közé hűl le a levegő, délután pedig 12-17 fokra van kilátás. Nem, ma sem várható fronthatás.

Hétfőn hajnalban, reggel többfelé pára, köd, helyenként sűrű köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. A ködös területeken hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot!

idojaras

Kedd reggelre helyenként ismét kialakulhat pára, köd, napközben aztán túlnyomóan napos, száraz időre van kilátás, az alacsony szintű rétegfelhőzet csupán a nyugati, délnyugati megyék fölött maradhat meg tartósabban. Északnyugaton feltámad a délkeleti szél.

Szerdán is hasonló időre számíthatunk, a Dunántúl mellett már a középső tájakon is többfelé megélénkülhet a délkeleti szél. Hajnalonként 0, +7, napközben 12-17 fokra készülhetünk.

Csütörtökön többfelé megnövekszik a felhőzet, és délutántól nyugaton, délnyugaton eső is kialakulhat. Helyenként élénk lesz a szél. Enyhébb lesz a hajnal, délután 11-17 fokra van kilátás. Péntekre ismét a napsütés kerül túlsúlyba.

Forrás: Időkép.hu

 

Hozzászólások