Bajor Imre nélkül már nem ugyanaz

Havas Henrik is könnyeivel harcolt a Heti Hetes felvételén

2014/09/06
Bajor Imre nélkül sírtak és nevettek kollégái- ahogy a ‘kicsi huszár’ szerette volna.

Soha nem látott hangulatban zajlott a Heti Hetes legutóbbi felvétele, amely szeptember 7-én, vágatlanul kerül adásba. Bajor Imre széke üres volt és a részt vevő kollégák nehezen küzdötték le feltoduló könnyeiket. Nagyon nehezen sikerült elindítani az amúgy fergeteges humorú műsort ebben a légkörben.

“Gázos lesz, ilyen néma csendben “– suttogta szomorúan a Heti Hetes stúdiójába lépve Kern András, a zsúfolásig telt, de néma csöndben várakozó nézőtérre nézve. Senki nem beszélt, a gyász és a tisztelet ült a nézőtér felett.

 

fotó: Bors
fotó: Bors

A humor nagyágyúi hiányolták Bajor Imrét, aki pótolhatatlan és hiánya fizikailag is érezhető volt.

Életük legnehezebb Heti Hetesére készültek a résztvevők: Farkasházy Tivadar, Havas Henrik, Kern András, Hernádi Judit, Jáksó László, Gálvölgyi János; a korábbi adásokban részt vevő Ábel Anita, Hajós András, Kéri László és Heilig Gábor pedig az első sorban foglaltak helyet.

Heilig Gábor elhozta a gitárját is, hogy az adás végén Eszményi Viktóriával előadja Imre kedvenc slágerét, a „Valami hiányzik” című dalt. Végigsírta az estét Ildikó asszony, Bajor Imre özvegye, aki a férjéről készült régi felvételeket látva tudott csak mosolyogni.

Az este megismételhetetlen volt, sírás és nevetés vegyesen uralta a hangulatot. Úgy telt, ahogy Imre is szerette volna. Hernádi Judit tudott a legnehezebben úrrá lenni érzelmein, sokszor fakadt sírásra. Havas Henrik, aki híres arról, hogy teljesen ura érzelmeinek, most kimutatta, hogy milyen mély barátság és szeretet fűzte Bajor Imréhez, nem titkolta könnyeit és bánatát.

“Minden úgy történt, ahogy szerettük volna, hogy történjen – mondta a műsor után Ónodi György, a műsor producere.Kern András „Mennyországból elfogott levél” című fantasztikus írása mindenkit megríkatott, ahogy Heilig Gabi dala is… De sokat nevettünk, pont, ahogy Imre szerette volna. Ha lát minket felülről, biztosan elégedett volt velünk. A szereplők minden megszólalása értékes volt, így kivételesen úgy döntöttünk, hogy ez a felvétel vágatlanul megy vasárnap, szeptember 7-én adásba az RTL II-n”. (forrás: Bors)

Hozzászólások