Hétvégén házasodik a berki?

Már a menyasszonyiruhát is kiválasztotta

2015/03/25

A tavasz az egyik legszebb évszak az esküvőre! Minden virágba borul, kellemes napsütés és friss levegő lengedez, a szívek pedig megtelnek szeretettel, szerelemmel. Lehet, hogy ez az érzés kerítette hatalmába Krisztiánt is?! A ruhák között olyan szakértelemmel válogatott  a berki, mint aki nagyon készül valamire! Vajon ki rabolta el a szívét?

Az idei esküvői ruhatrend a nude, az ekrü és a púder árnyalataiban pompázik, az abszolút letisztult és egyszerűbb szabásvonalakat követve. Az rcnews.hu divatszakértője, Kozma Rita, a Fem3 Café vendége volt, akitől azt is megtudhattuk, hogyan érdemes ruhát választani, mire kell odafigyelni, miként emelhetjük ki előnyös és kevésbé előnyös oldalunkat?

Alaposan kivette részét a beszélgetésből a berki is! Rengeteg kérdése volt, sőt, roppant felkészülten érkezett az interjúra. Már-már úgy tűnt, mint aki titkon készül valamire. Gyanús, hiszen az elmúlt időszakban rengeteg hír röppent fel arról, hogy milyen románcot ápol az Éden Hotel egyik stábtagjával, majd a szereplők közül is összehozták valakivel. Mivel a műsorvezetőnek nemcsak a ruhák, hanem a modellhölgyek bájai is szemet szúrtak, lehet, hogy közülük kerül ki leendő felesége?

Hozzászólások