Hevesi Kriszta idei tervei: “szeretnék eltűnni a világ szeme elől”

Hevesi Kriszta a munkájára és pihenésre is szeretne időt szánni

2018/01/15

Ma is folytatódik a “hazai hírességek bakancslistája” sorozatunk. Most Hevesi Kriszta szexuálpszichológus osztotta meg velünk idei és hosszú távú terveit. 

“Nagyon nehéz félévem lesz most az egyetemen, s egy szexuálpszichológiai tankönyvet is szerkesztünk az idén egy kollégámmal, ami minden szabadidőmet el fogja rabolni. Ezért a szemeszter megkezdése előtt szeretnék pár napra elutazni, eltűnni a világ szeme elől. Amire igazán vágyom, Marrakesh forgataga: a fő téren egy teázóban az utcai kavalkádot nézni, a kígyóbűvölőt, árusokat, tevehajcsárt, utcazenészt, táncosokat, a kelet egzotikumát. 
Vágyam még legalább egyszer eljutni Ausztráliába, a trópusi részre, Cairns környékére – bár sajnos a Sidney olimpia óta nagyon megdrágult, s állítólag veszített is “lazaságából”, eredetiségéből. De a munka terén is vannak azért még bakancsaim: az amerikai professzorhoz, akivel együtt egy nemzetközi kutatásban veszünk részt kimenni az USA-ba, kicsit megtapasztalni a kinti egyetemek hangulatát tanárként, oktatóként. Persze most nyáron ismét szeretnék találkozni vele, mivel e közös projekt miatt ő az elmúlt időszakban már harmadszorra jár Magyarországon.”

hevesi kriszta2
fotó: Csányi István
Hozzászólások