Hideg sörök és finom falatok minden mennyiségben

Főzdefeszt és Street Food Show a Városligetben

2015/06/03

A Városligetben minden adott lesz egy jó hétvégéhez, hiszen kilencedik alkalommal rendezik meg a Főzdefesztet és a Street Food Show-t.

fozde_plakatKorunk két legmenőbb irányzata, a kézműves sörök és a street food kaják végre összeolvadnak, hogy mindenki szabadon válogathasson a legfinomabb harapnivalók és leghűsítőbb nedűk közül. A 9. Főzdefeszt és Street Food Show-t arra teremtették, hogy egy forró nyári hétvégén kikapcsolódhasson az ember.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is az ország és a világ legjobb sörfőzdéi hozzák el legízletesebb portékáikat. Érkezik a Monyó kocsmából kinőtt Monyó Sörfőzde, ami stílszerűen Kőbányán főzi a sört, de itt lesz a Bölcső Brew Crew, a Hübris Vándorsörfőzde, kiállít az OK Brewery, és ott lesz az Erjesztők Klubja Székesfehérvárról. Szuper kínálattal érkeznek a külföldi sörök, lesz egy csomó cseh, angol és persze belga! Újdonságként most először kitelepül a Szimpla Craft Beer Bar a Kertész utcából és elhozza a berlini Braufestről a Berlin Bierfabrik söreit. Idén először elegánsan szórakozhatunk, hiszen a szokásos korsókat felváltják az üvegkorsók, amelyeket a helyszínen lehet majd megvásárolni!

A Főzdefeszt hitvallásához híven fincsi falatokból sem lesz hiány, érkeznek a „nagy öregek”: a Zing, a Piknik Utczabár, a Pasta Station, a Fragola, a Kolbice, a Berlin Canteen, és persze az eddig kevésbé ismert vendéglátók, mint az Év étterme legjobb 10 helyezettjébe választott Padron, a chips-nek valódi értelmet adó Twist&Chips és már a nevében is erre utaló Lángos Máshogy.

 

Hozzászólások