Hien természetesen szereti

Kasza Tibi fotózta az énekesnőt

2014/07/11

Hódítanak a no make-up, azaz a smink nélkül készült fotók – ilyen sorozatot készített Kasza Tibi a gyönyörű énekesnőről, Hienről is.

Hien és Kasza Tibi már a Nagy Duett alatt elkezdett tervezgetni egy fotósorozatot, ahol a vietnámi származású énekesnő azt az arcát mutathatja meg, amit a közönség csak nagyon ritkán lát. Bár a közös munka először csak jó mókának indult, a két énekes a sorozat láttán azonnal biztos volt benne, hogy a képek nem a fiók mélyén kötnek ki.

Hien02Nagyon sok alkalommal álltam már kamera elé, de a fotózások ilyenkor inkább a profi sminkről, a tökéletes frizuráról, a divatos ruhákról szólnak, mint a saját személyiségemről. Tibi már a Nagy Duett alatt megkeresett az ötlettel, hogy készítsünk egy olyan sorozatot, ahol teljesen önmagam lehetek: nem kell smink, nem kellenek fodrászok, hozom a kedvenc ruháimat és teljes természetességemben mutat be. Nagyon örültem az ötletének, már régóta vágytam egy teljesen naturális fotósorozatra, ahol valóban én látszom. A helyszínt Tibi találta: mesélt egy mezőről, amit az egyik fellépésére utazva látott az autójából. Ahogy kiértünk, azonnal beleszerettem, mert az aranyszínű búzamező pont passzolt ahhoz a természetességhez, amit mutatni akartunk. Lámpákat sem kellett használunk, a nap elrendezett mindent. Az egész munka nagyon jó hangulatban telt: Tibi nagyon jó humorú ember, akivel öröm együtt dolgozni. Amikor megmutatta a végeredményt, teljesen lázba jöttem, az első gondolatom az volt, hogy végre magamat látom viszont a fotókon” – mesélte Hien.

A vietnámi származású énekesnő igyekszik kihasználni a nyár minden percét, hiszen talán ez az utolsó, amit itthon, a családjával tölthet.

Hien01„Gőzerővel készítjük az új dalokat, hamarosan kijön az új kislemezem, aminek borítójára valamelyik Tibi által készített kép kerül majd. A dalok készítése közben igyekszem minél több új stílusban kipróbálni magam: a Csitári hegyek alatt című dal, amit a Nagy Duettben énekeltünk Cookyval, annyira tetszett, hogy megpróbálom egy kicsit tovább gondolni a folk vonalat. Közben rengeteg fellépésem van, és ami külön öröm, hogy sokszor állhatok színpadra az élő zenekarommal is. Igyekszem minden szabadidőmet kihasználni, amikor a családommal lehetek, hiszen hamarosan elköltözök Amerikába, a Berklee-n májusban kezdődik a szemeszter. Rettentően várom és borzasztóan izgulok a költözés miatt, mert ha jól tudom, én leszek az egyetlen magyar az egyetemen, de ahogy nagyon sok más zenésznek, úgy nekem is ez volt minden vágyam, és hogy sikerült elérnem, még mindig felfoghatatlan” – mondta mosolyogva Hien, akiről az utóbbi hetekben felröppent a pletyka, hogy véget ért másfél éve tartó kapcsolata zenei producer kedvesével. Az énekesnő nem beszélt a szakításról, csak annyit árult el, hogy valóban külön utakon folytatják.

Hozzászólások