Higgadtan nézte végig, hogy megölik a lányát

Kegyetlen gyilkosság történt Mexikóban

2016/10/13

Egy mexikói nő hátradőlve nézte végig ahogy megerőszakolják, megölik és feldarabolják kislányát. 20 perccel később ágyba bújt a tettessel. 

Kegyetlen gyilkosságra derült fény a napokban. Egy édesanya higgadtan, sőt élvezettel nézte ahogy bántalmazzák és megölik gyermekét. Habár az eset augusztus 23-án történt a rendőrség csak most adta ki a hivatalos jelentést az ügyről. Victoria Martens 10 éves, életvidám gyermek volt ám a családi körülményei borzalmasak voltak. A hír megrázó tényeket tartalmaz! 

Egy 10 éves kislányt gyilkoltak meg brutálisan Mexikóban. A gyermek édesanyja Michelle Martens otthon tartózkodott az emberölés elkövetésének idejében. A kegyetlen gyilkosságot a nő barátja, Fabian Gonzales és unokatestvére, Jessica Kelley követték el. Először metamfetamint juttattak Victoria szervezetébe, majd a férfi megerőszakolta. Kelley az eset után segített Gonzalesnek megölni és feldarabolni a gyermeket, majd elrejteni a holttestét. A rendőrség elmondása szerint a következő évben mindhárom ember bíróság elé állhat, addig előzetes letartóztatásban vannak. 

Michelle Martens háromszor változtatta meg a vallomását, mielőtt fény derült az igazságra. Először azt mondta, hogy Kelley támadt rájuk az éjszaka közepén és ölte meg a gyermeket. Másodjára azt a vallomást tette, hogy a gyermeket egyedül hagyták az unokatestvérrel és mire hazaértek halott volt. A harmadik vallomásnál pedig beismerte, hogy végignézte az egész gyilkosságot egy székben ülve, sőt még élvezte is, olyannyira, hogy utána 20 perccel később közösült Gonzalessel. A nyomozás tükrében lehullott a lepel további súlyosbító részletekről is. A nő az elmúlt 6 hónapban legalább három férfinak engedte meg, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen lányával. A gyermek megerőszakolásáról videók is készültek, amiket pénzért árult az interneten. Utólag a rendőrség bocsánatáért esedezett, állítása szerint most már tisztában van vele, hogy akkor kellett volna Victorian segítenie, amikor kegyelemért könyörgött. 

A vizsgálatok során kiderült, hogy Martensnek van egy fia is, aki a gyilkosság ideje alatt édesapjánál volt. Az eset után természetesen folyik a gyermekelhelyezési eljárás. Victoria holttestét egy takaróba csavarva lelték meg, emellett pedig az asszony konyhájában egy kosárban is találtak testrészeket. Kelley, miközben próbált elmenekülni a rendőrség elől, leugrott egy erkélyről és teljes teste lebénult. Az elkövetett bűnök tükrében mindhárom résztvevő életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat. 

Forrás: www.dailymail.co.uk

 

Hozzászólások