Hihetetlen – Bárdos András döntését felesége sem érti

Beáll VV Aurelio és Baukó Éva mellé

2014/09/08

Már az is meglepő volt, hogy Bárdos András szerepet vállalt a Szombat esti lázban, de ezt senki nem gondolta volna.

A népszerű híradós, aki a Színművészeti Egyetem rektorhelyettese is volt pár hete még élesen bírálta a kereskedelmi televíziókat és celofánembereknek nevezte a valóságshow-hősöket, most ő is beáll a sorba. Bárdos András a dzsungelbe utazik, ahol az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában megmutatja, miként boldogul nomád körülmények között. A bökkenő csak annyi, hogy a tévés egyáltalán nem gyakorlatias ember, fogalma sincs, hogyan fog tüzet rakni a dzsungelben. Írni viszont szeretne az élményekről.

bardos

Jeleztem és javasoltam Kolosi Péternek, hogy abban az esetben vállalom a műsort, ha mindent, amit látok és tapasztalok a helyszínen, leírhatok. Beleegyezett. Úgyhogy azt még pontosan nem tudjuk, milyen formában, de a tapasztalataimat megírom” – mondta Bárdos András a Blikknek.

András feltételei szokatlanok voltak, hiszen soha nem kért még senki hasonlót, végül úgy döntöttünk, engedünk neki. Hogy pontosan milyen formában kerítünk sort arra, hogy ő írjon, egyelőre nem tudjuk, de az biztos, hogy ez nem könnyíti majd meg a mindennapjait, hiszen rá is pontosan ugyanazok a feladatok várnak, mint a többiekre” – tette hozzá Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Máté Kriszta el sem tudja képzelni, férje miként vállalhatta el a felkérést. Elmondása szerint Bárdos András nagyon kedveli a komfortot, kirándulni is akkor szeret, ha nem nagyon távolodnak el az aszfaltos úttól, és a közelben van egy antikvárium is.

 

 

Hozzászólások