Hihetetlen dolog történt Berki Krisztiánnal

Az Éden Hotel műsorvezetője elárulta gyengepontját

2015/01/26

Tegnap délután landolt Berki Krisztián gépe Budapesten. Nyolcvan nap után újra magához ölelhette családját az Éden Hotel műsorvezetője, aki ezúttal sem titkolta érzéseit.

Hónapokkal ezelőtt hagyta el Magyarországot Berki Krisztián. Ez az időszak nem lehetett könnyű sem neki, sem pedig a családjának. Pláne az utolsó napok, amikor idegen emberektől értesült Pamela és Nati autóbalesetéről a műsorvezető. Szerencsére az ijedtségen kívül nem esett nagyobb bajuk, de elképzelhetjük, hogy ilyen nagy távolságból milyen tehetetlennek érzi magát az ember, amikor nem tud a helyszínre rohanni.

„Nem találtam szavakat, pedig nem szokott kommunikációs problémám lenni” – mesélte Krisztián a FEM3 Caféban. Furcsa volt viszontlátni 14 hónapos kislányát. Annak ellenére, hogy Nati tisztában volt vele, apukája áll előtte, egy rövid ideig nem tudták, mit kezdjenek egymással. A műsorvezető azt is elárulta, Pamela félt, hogy gyermekük nem fogja majd megismerni Krisztiánt, de szerencsére nem így történt, hiszen az elmúlt 80 napban is rendszeresen kommunikáltak. Natkó a táblagéppel jelezte, amikor hiányzott neki az apukája, amin keresztül videó üzenetben küldhette a puszikat neki. Krisztián számára nincs annál jobb érzés, amikor újra érezheti lánya illatát és megérintheti a bőrét.

berkinatasazselyke3

A műsorvezetők Costa Rica-i életéről és az Éden Hotelről is kérdezték a berkit, aki elárulta, „brutálisan jó lesz a műsor, és jófejek a szereplők”. Február 23-án indul a TV2 képernyőjén, de ennél többet nem mesélhetett, sőt viccelődve azt is megjegyezte, már nem emlékszik, ki nyerte meg a show-t.

Nézd meg a videót!

Hozzászólások