Hihetetlen! Zimány Linda ezt is bevállalta!

Injekciós zsírbontással próbálkozik

2015/03/25

Zimány Lindát rengeteg nő irigyli tökéletes alakja miatt, a modell azonban elárulta: ő sem teljesen elégedett a testével. Bár rendszeresen sportol, a korrekciós beavatkozásoktól sem riad vissza annak érdekében, hogy mindig a legjobb formáját hozza.

zimány linda facebook
Ki gondolná, hogy Linda sem teljesen elégedett magával? (Fotó: Facebook)

Zimány Linda mindent megtesz a szépségért: egészségesen él és rengeteget mozog, hogy formában tartsa magát. Az egykori modell most leginkább a színésznői karrierjére fókuszál, és nagyon jól tudja, hogy a kamerák előtt mindig tökéletesen kell kinézni. Ezért vállal be olyan természetes korrekciós beavatkozásokat, amelyek segítenek a kritikus testrészekről eltávolítani a felesleget.

Linda nem régen ismerkedett meg az injekciós zsírbontással. Ennek a lényege, hogy a szervezetbe injekciós tűk segítségével olyan oldatot juttatnak be, melynek természetes enzim tartalma lebontja a zsírsejteket, melyek ezután a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

„Rendszeresen sportolok, ennek ellenére a hasamon és a combomon mindig voltak olyan területek, amelyekkel elégedetlen voltam. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat az eljárásokat, amelyekkel a testmozgás mellett pluszban rá lehet segíteni a problémás területekre. Most találtam egy olyan kúrát, amely tökéletes megoldást nyújtott számomra. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel” – mesélte Linda.

A modell számára a hatékonyság mellett az is nagyon fontos szempont, hogy természetes úton szabaduljon meg a felesleges centiktől, így ez a kezelés tökéletes számára.

Hozzászólások