Hírek a sztárvilágból

Hírösszefoglaló az RC News tartalmából

2014/09/07

Ez történt a héten a sztárokkal – hírek a celebvilágból: Berki Krisztián műsorvezetőként debütált a FEM-on, Czippán Anett oldalán. Elsőre úgy tűnik, jól vette az akadályt. A hollywoodi sztárok esetében biztosan sokan felfigyeltetek már arra, hogy sármos vagy csinos kedvenceitek párja a valóságban nem éppen tűnik ideális választásnak, ami a külsejüket illeti. Összegyűjtöttünk közülük nektek néhányat. Ám nyilván olyan is előfordul, akiket a tökéletes álompárnak gondolunk – Angelina Jolie és Brad Pitt végre összeházasodott. A menyasszony nem is akármilyen ruhát viselet ezen a nagy napon.

Megvizsgálni Czippán Anett melleit Berki Krisztián

Remekül vette az akadályokat Berki Krisztián, aki a várakozásokkal ellentétben a stúdión kívül hagyta a nagystílű macsó énjét. Azért Czippán Anettnek így is okozott néhány feszült percet…
Mélyvízbe dobták a berkit, ugyanis kéthetente minden nap élő műsort vezet a FEM3-on. Az Édes Élet sztárja érdeklődő és mindent kipróbált. Még Czippán Anettet is rá akarta venni a mellplasztikára, ami miatt tapintható volt a feszültség a stúdióban.

anett berki

Hollywoodi szépségek – és ronda párjaik

Hollywood tele van gyönyörű nőkkel és ragyogó férfiakkal, olyan sztárokkal, akik egyértelműen felülmúlják, túlragyogják a párjukat. Ilyen sok szépség birtokában nem csoda, ha házastársaik nem oly vonzóak, mint ők. Nézzünk néhányat a nem igazán összeillő sztárpárok közül: Beyoncé and Jay Z, Hugh Jackman és Deborra Lee Furness, Salma Hayek és Francois-Henri Pinault, Christina Hendricks és Geoffrey Arend, Pierce Brosnan és Kelly Shaye Smith, Adriana Lima és Marko Jaric, Tina Fey és Jeff Richmond, Elizabeth Banks és Max Handelman, Felicity Huffman és William H. Macy.

hollywoodisztarokesrondaparjaik

Íme az első fotók Angelina Jolie esküvőjéről

Az egész világ évek óta várta, hogy egybekeljen Angelina Jolie és Brad Pitt. Úgy egy hete ez megtörtént, most pedig napvilágot láttak az esküvői képek. Lehet gyönyörködni a menyasszony különleges ruhájában!

A Hello és a People magazinban mutatták meg az esküvői képeket
A Hello és a People magazinban mutatták meg az esküvői képeket

Nem a rákba halt bele Bajor Imre?

Bajor Imre egykori kezelőorvosa, Vargha Zoltán döbbenetes kijelentést tett: a népszerű színész nem a rák áldozata lett. Valami más okozta a halálát…
“Az őt kezelő orvosokkal folyamatosan konzultáltam, így hozzám is eljutottak Imre leletei. A legfrissebbeken már sem a tüdőben, sem az agytörzsön nem lehetett látni rosszindulatú elváltozást” – mondta dr. Vargha Zoltán. – “Persze ez nem azt jelenti, hogy sejtszinten már nem volt jelen a szervezetében a rák, de ez nem volt vizsgálat tárgya. Bajor Imre nem a rák miatt halt meg! Nem is az úgynevezett B17-vitaminok miatt, amelyek ciánt tartalmaznak, és itthon nem is forgalmazhatók. A vitaminos kezelés mellé kapott nagy mennyiségű C-vitamin-kúra, és a morfiumos kezelések okozták a vesztét, a szíve vitte el.”

vargha

Félbehagyta élő műsorát Sebestyén Balázs

A Morning Show élő adása ment éppen, amelyben Sebestyén Balázs és kollégái Vadon János és Rákóczi Ferenc beszélgettek, amikor hirtelen megcsörrent Balázs telefonja – az RTL Klub és a Class FM műsorvezetője olyan hírt kaphatott, amelyre nem lehet felkészülni akkor sem, ha valakinek régóta súlyosan beteg hozzátartozója van. Péntek reggel, pár perccel a Morning Show indulása után, Sebestyén Balázs elrohant az élő adásról. Sokan találgattak és aggódtak, vajon mi történhetett a műsorvezetővel, illetve a családjával. Sajnos régóta betegeskedő nagymamáját vesztette el Balázs.

sebestyenbalazs

Hozzászólások