Hírességek szivárvány színű hajjal

2014/08/18

Hírességek szivárvány színű hajjal – a hírességek bátran viselik a hagyományos színeken túl a szivárvány minden árnyalatát.

Miért ragaszkodnánk a szőkéhez, a barnához vagy a vöröshöz, amikor oly sok más árnyalat is van, amiből választani lehet? Nézd csak meg ezeket a sztárokat – köztük Demi Lovatot, Nicole Richiet, Lauren Conradot és még másokat is – akik merészen kipróbálták a szivárvány színének különböző árnyalatait.

Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart

A Twilight színésznője narancs színűre váltott 2014 áprilisában, amikor az American Ultra szerepére készült. “A film igazgatója mondta meg nekünk, hogy milyenre fessük Kristen haját” – árulta el a Maison de Cheveux tulajdonosa New Orleansban. “Igazán nagyon édes és menő vele.”

Nicole Richie
Nicole Richie
Nicole Richie

Richie a levendula irányába váltott Kelly Osbourne után szabadon 2014. márciusában. “Égett a vágytól, hogy egy új pasztell árnyalatot kipróbálhasson” – mondta róla Danny Moon, aki átváltoztatta a sztárt, a US Weekly-nek.

Demi Lovato
Demi Lovato
Demi Lovato

Miután a kék különböző árnyalataival játszott, Lovato végül is rózsaszínűre színezte a haját 2014 januárjában. “Éppen ehhez volt kedvem.. még nem tudom, mi lesz a következő. Mit tehetek, unatkozom.” – mondta gyakori hajszínváltozásairól Demi.

Katy Perry
Katy Perry
Katy Perry

A „Dark Horse” énekese nem idegenkedik a szívárvány színű hajaktól – volt már neki lila, rózsaszín és piros színű is – mi ezzel az elegáns kék bob frizurával szeretjük őt, amelyet először 2012 februárjában viselt.

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne

A Fashion Police házigazdája ragaszkodik levendula színű fürtjeihez, mióta 2010-ben debütált velük.

Jordin Sparks
Jordin Sparks
Jordin Sparks

Az Amerikai Idol kék oldaláról mutatkozott be zafírkék fürtjeivel 2013. februárjában.

Sienna Miller
Sienna Miller
Sienna Miller

A természetes szőke hajú Sienna rózsaszín fürtjeivel tűnt fel a Brit Divat Gálán 2013-ban.

Kesha
Kesha
Kesha

Miért választanál egy színt, amikor ütősebb lehetsz, ha egyszerre többet is viselsz? Az “Animal” énekese többszínű hajával keltett feltűnést az American Music Awards átadón.

Nicki Minaj
Nicki Minaj
Nicki Minaj

A “Super Bass” énekese igazán tudja, hogy lehet ütős a candy színű stílussal, beleértve ezt a szikrázóan zöld és kék bob frizurát is, amelyet 2012-ben viselt.

Rihanna

 Rihanna

A gyakran vörös hajú Rihanna ezt a candy alma színű hajat hordta a 2011-es billboard Music Awards átadón. (US Weekly)

Hozzászólások