Hódi Pamela azt állítja, egyedül tartja el kislányát

Vajon mi az igazság?

2014/10/14

Hódi Pamela először az Édes Élet, majd a Frizbi kamerái előtt vallott magánéletéről és pénzügyi helyzetéről. Azt állítja, egyedül kénytelen nevelni Berki Natasa Zselykét

A TV2 műsora, és Hódi Pamela közösségi oldala alapján nem gondolnánk, hogy anyagi gondokkal küzd Berki Krisztián volt párja – ő azonban az ellenkezőjét állítja, ugyanis arra panaszkodik, hogy nem támogatja őket Nati apukája.

„Amikor összejöttünk, sokat voltunk együtt. A munka és a média megváltoztatta. Ő lehet, hogy több pénzt keres, de az én életem nem lett jobb ettől. Soha nem voltam elhalmozva ajándékokkal, most sem. Ő utazik, és engem nem visz sehova. Bárhová megy, azt mondja, az munkával kapcsolatos. Havonta megígéri, hogy elmegyünk valahová, de mindig lemondja a programot. Önmaga, utána a pénz, a munka, utána talán mi, ez a fontossági sorrend. Az otthonra szükséges dolgokat én veszem meg, és mindent, ami a kislányunk igénye. A benzinem, a telefonszámlám, gyerekruha, tápszer, tisztálkodási szerek – mind-mind én fizetem. Autót sem tőle kaptam, és amióta elköltözött, azóta szinte semmit nem is ad. Nemrég adott, Natinak tudtam venni belőle egy nadrágot. Egy dologban biztos vagyok: Berkinek sosem lesz közös bankszámlája egy barátnőjével sem.” – vallotta be Pamela Hajdú Péternek, amit a Bors oldalán olvashatunk.

hodipamela3
Hódi Pamela a Frizbiben (fotó: Bánkúti Sándor)
Hozzászólások