Hódi Pamela belátta, itt a vége

A sztárpár útjai végleg elváltak

2014/10/18

Hódi Pamela számára úgy tűnik meglepetés volt az a facebook post, melyet kislánya édesapja, Berki Krisztián tett közzé két nappal ezelőtt. A válasz sem váratott sokáig magára.

“Úgy erzem azzal h vallaltam media szereplesem, vallalom az oszinte erzeseim megnyilvanitasat is! Egyedulallokent nevelem tovabb kislanyomat!

Fogalmam sincs mi tortenik velem, es vajon jo lesz-e igy vagy eletem legnagyobb kudarcat elem meg azzal, hogy kislanyom Berki Natasa edesapjaval kulon utakon folytatjuk tovabb! Szivemben egyszerre duh, szomorusag, fajdalom es megnyugvas tombol!

Az eletem par napon belul uj lehetosegbe, kihivasba, boldogsagba, fajdalomba lep, de nem banom!!! Soha nem voltam egy olyan no aki sirankozzon, ahelyett hogy megoldast keresne! Sokszor sok minden fajt es faj is, de ugy erzem, hogy ennek a lepesnek most jott el az ideje!

pam

Nem vagyok boldog Berki Krisztian mellett!

A kapcsolatunk ennyit birt, teljesen mas a gondolkodasunk, amivel mar belatom, hogy semmi baj nincsen! Rengeteget gondolkoztam mit kellett volna megjobban elneznem, mi az amit tuldramatizaltam, mi az amiben nem voltam tarsa! Azt gondolom en mindent megtettem, turtem a flortoket amikkel honaprol honapra meggyalazta a csaladjat, turtem a kritikakat hogy ki mit mond, turtem az utazasait ahova mi soha nem jutottunk el vele! Tulajdonkeppen mindent! Eljott az a pont, hogy rendben vagyok lelkileg es mar nem faj! Felulkerekedtem mindenen, es rajottem, hogy o ezzel csak sajat magat minositi es pont ezert nem szandekozom tovabbiakban a jatekszere lenni es tartani a hatam! Van egy gyonyoru egeszseges kislanyom akinek eddig is es most is mindent es meg annal is tobbet megfogok adni, ha kapok segitseget ha nem…!

Krisztian a leveleben megfogalmazta szakitasunk okat! Van benne igazsag, de az osszes felkerdezesemnek volt alapja, amit elfelejtett leirni! Sok sok mas ügyet eltűrtem akivel kapcsolatba hoztak, vagy azt amikor ő maga a flortoles határát is atlepte! A ferfi aki szerelmes es tiszteli hangsulyozom tiszteli a parjat az nem hozza ot ilyen helyzetbe egy orszag elott! De en csak turtem, es hittem neki! Az nem ugy volt Pamela…

Igen! Szules utan par honappal a gondolkodasom is mas volt! Ugy ereztem csunya vagyok, van egy kicsi babam akivel egyedul vagyok, senkinek nem kellenek! Krisztian ezekben az idokben sem tudott a tarsam lenni, biztatni es tamogatni! Mára viszont pontosan tudom, hogy kiváló apja lesz a lányomnak és talan innentől kezdve tarsak tudunk lenni…Nati miatt!

Ezzel a kozos számmal bucsuzom a kapcsolatunktol.- Dolhai Attila: Az ég tudja miért!”

Szívből kívánjuk, hogy hamar önmagára találjon, és boldog legyen!

Hozzászólások