Hódi Pamela besokallt

Íme a hivatalos közösségi oldala

2014/09/22

A közszereplőknek gyakran szembe kell nézniük azokkal az elvetemült rajongókkal, akik a helyükbe szeretnének lépni. Hódi Pamela már egy ideje küzd azokkal, akik az ő nevével és képeivel próbáltak visszaélni a közösségi oldalakon, ezért úgy döntött, pontot tesz a huzavona végére.

Biztosan veletek is előfordult már, hogy rákerestetek kedvenceitekre, de a nevük alatt számtalan oldalt találtatok, és nem tudtátok eldönteni, melyik az igazi és melyiket kövessétek. Gondolhatjátok, hogy egy idő után ez mennyire bosszantó tud lenni a közszereplők számára is, hiszen még a személyiségükkel is visszaélnek.

Ez történt Hódi Pamelával, akinek több, mint kétszáz kamu profil oldalt hoztak létre a Facebookon, és közülük természetesen voltak olyanok, amelyekről simán elhihettük, hogy tényleg ő kezeli. Az ő esetében azonban egyértelmű volt, hogy átverésről van szó, hiszen egészen mostanáig csak személyes profilja volt, de nem rendelkezett hivatalos rajongói oldallal.

2014. április 16. – ekkor csatlakozott oldalával Hódi Pamela a Facebookhoz, amit Berki Krisztián is támogatta. Azóta pedig első kézből értesülhettek mindenről, amit szívesen megoszt a nagyvilággal. Egy videóval köszöntötte követőit, hogy mindenki láthassa, ő az igazi. Egy hét alatt máris több mint 37 ezer követője lett a közösségi oldalon.

hodipamelafb

Itt találjátok a hivatalos rajongói oldalt!

Hozzászólások