Hódi Pamela Cinthya Dictatorral csinálja

Képernyőre kerülnek a csajok

2015/02/20

Az Éden Hotellel egy napon, február 23-án indul a SuperTV2-n a taktikai reality kísérő műsora, az Éden Éjjel. Az élő műsor két házigazdája Hódi Pamela és Cinthya Dictator lesznek.

A február 23-án startoló Éden Hotel minden hétköznap este a TV2 képernyőjén várja majd a nézőket. A TV2-es adás után, 21:20-tól kezdődik a SuperTV2-n az Éden éjjel, a taktikai reality élő kísérő műsora, benne minden, amit a szereplőkről, a párokról és a balhékról tudni érdemes! A műsort Berki Krisztián gyermekének édesanyja, Hódi Pamela és az extremitásáról elhíresült Cynthia Dictator vezetik majd. A stúdióműsorban nem csak az adásból kimaradt bejátszások, de meghívott vendégek is lesznek, köztük a már kiesett játékosok. Pamela és Cinthya izgatottan készülnek első önálló tévés szereplésükre.

hodipamela8

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a casting után a műsorkészítők úgy döntöttek, bizalmat szavaznak nekem. Noha a FEM3 Caféban már kipróbáltam magam élő műsorban, azért az mégis más volt, hiszen mellettem volt Váczi Gergő, akire mindig számíthattam. Most lesz az első alkalom, hogy önállóan vezetek élő műsor. Nagyon várom már a jövő hetet! – mondta izgatottan Hódi Pamela. Cynthia Dictator pedig ígéri, itt sem lesz prűd.

cinthyadictator7

Az emberek úgy ismertek meg, mint egy extrém személyiséget, aki számára nem léteznek gátak és tabuk. Ezt az Éden Éjjelben is kamatoztatni fogom. Mindent megkérdezek majd, ami a nézőket érdekli. – árulta el Cinthya.

A SuperTV2-n nem csupán az Éden Éjjel várja a reality rajongóit, hanem a TV2-es adások kitakaratlan, kisípolatlan verziója is, amit közvetlenül a kísérő műsor után tűz képernyőre a csatorna.

EdenEjjel_logo2D_RGB

“Fontos számomra, hogy Pamelát vissza tudjam vezetni a társadalomba, újra pénzt keressen, hogy ne mindig az én pénztárcámat kelljen kinyitni – mondta Berki a Borsnak, akinek ismét a zsebében nyúlkál a fél ország. – A TV2 minden szintjén és emeletén lobbiztam, hogy megtudjam, lesz-e olyan műsor valamelyik csatornán, amelyben a gyermekem anyja kamatoztathatná azt a tudást, amit én adtam át neki.”

berkikrisztian16

Hozzászólások