Hódi Pamela egy férfi miatt kezdett el bokszolni!

Hódi Pamela új vizekre evez

2017/08/16

Hódi Pamela egy férfi miatt kezdett el bokszolni, akivel Szekszárdon találkozott! 

Hódi Pamela Szekszárdon találkozott először Bogdán Zsolt Golyóval az egyik meccsén. Berki Krisztián ekkor már jó ideje együtt edzett a bokszolóval, így nem meglepő, hogy a celeb kedvese rengeteget hallott erről a sportról. Berki és Golyó egyébként az Édes élett forgatásán küzdöttek meg egymással először, a macsó pedig azóta jár a BSK Cross Fight-ba edzeni. Golyó elárulta nekünk, hogy Pamela ma az egyik barátnőjével látogatott el az edzőterembe, mert eddig egyik sport sem ragadta meg igazán és most ezt is ki szerette volna próbálni.

Pamelát több szerepben is láttuk már, most azonban teljesen új vizekre evez: belekezdett a bokszba. “Azért vágtam bele ebbe, mert érdekel ez a világ. Ma volt az első edzésem Bogdán Zsolt Golyóval, jó tapasztalataim vannak. Nagyon elfáradtam, remeg a kezem, a csuklóm, az ujjaim. Abszolút le tudtam vezetni a feszültséget, innentől hetente egyszer fogok Golyóval edzeni, mert ő most a meccsre készül. Emiatt kiegészítésként egy kis saját edzést is beiktatok” – mesélte a sztáranyuka.

20864613_1819520048064153_870243879_n

Pamela még nem biztos abban, hogy részt fog-e venni a szeptember 9.-i Nemzetközi Profi Küzdősport Gálán, de ha igen mindenképp szeretne úgy megjelenni, hogy már ő is részese ennek a sportnak.

Hozzászólások