Hódi Pamela élő adásban búcsúzott a berkitől

Jókor jött az utazás?

2014/11/06

Berki Krisztián három hónapra elhagyja az országot. A búcsú természetesen fájdalmas volt, de Hódi Pamela úgy érzi, jókor jött az utazás.

Megviselte őket az elválás, hiszen most hosszú ideig nincs visszaút. Berki Krisztián elköszönt kislányától is, amíg aludt, így ő nem érzékelt semmit édesapja távozásából egyelőre. Hódi Pamela a FEM3 Café műsorában elárulta, ugyan most nem ejtettek könnyeket, ő már látta korábban sírni a berkit, ami sokak számára hihetetlennek tűnhet. Kevesen feltételezik Krisztiánról, hogy neki ugyanúgy vannak érzelmei, mint bárki másnak. Pedig így van, csak éppen a kamerák előtt nem mutatja azt az oldalát.

Pamela úgy érzi, mióta külön vannak, minta társ és minta apa vált a berkiből. Rendszeresen látogatja kislányát, leülnek beszélgetni és gyakran megkérdezi tőlük, hogy van-e szükségük bármire. A fiatal anyuka azt is elárulta, reménykedik, hogy Krisztiánnak nincs senkije. Szerinte jókor jött az utazás, mert ez a három hónap sorsdöntő lesz, de bízik abban, hogy a műsorvezető számára munkája lesz most az elsődleges, és nem a csinos lányok Costa Ricán.

Természetesen tartani fogják a kapcsolatot, hiszen Natinak is szüksége lesz az apukájára, de Pamela nem akarja majd zaklatni ebben az időszakban sem. Egyelőre örül, hogy elmegy, de szeretné, ha újra egy család lehetnének majd a jövőben.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Hozzászólások