Hódi Pamela:hamarosan jöhet a második baba!

Kisfiút szeretnének Berkiék

2014/09/04

Berki Krisztián sokszor hangoztatta már, hogy nagyon szeretne kétszeres apuka lenni: minden vágya, hogy végre egy kisfiúval bővüljön a családja. Kedvese, Pamela eddig nem érezte magát késznek az anyaságra, de az utóbbi időben az ő fejében is megfordult a második baba gondolata.

Hódi Pamela imádja kislányát, párjával ellentétben azonban neki meg sem fordult a fejében, hogy második gyereket tervezgessen. Nemrég azonban az ismerősi körükben született egy csöppség, aki felébresztette Pamelában az anyai ösztönöket.

Krisztián régóta hangoztatja, hogy mennyire szeretne Natinak egy kistestvért, nagyon örülne, ha egy kisfiú érkezne a családunkba. Bevallom, nekem voltak ellenérzéseim egy kisbabával kapcsolatban, hiszen még Nati sincs egy éves, így szinte minden szabadidőmet lefoglalja. Nemrég azonban az egyik ismerős párnak született egy kisfia, és a pici láttán nekem is meglágyult a szívem:  úgy érzem, én is szeretnék egy második babát. Most azonban biztosan nem fér bele az életünkbe egy újszülött, 2-3 évet még várni kell a trónörökösre – vallotta be Pamela.

Együtt a Berki család

Krisztián kedvese nem túloz, amikor azt mondja, hogy semmire sincs ideje: magával szinte nem is tud foglalkozni, sokszor éjszaka is alig alszik.

„Nem viccelek: sokszor alig marad időm saját magamra. Az Édes Élet és a különböző megkeresések mellett mostanában sokat fotózom, és persze Natival is minél több időt szeretnék együtt tölteni. Olykor éjjel egykor állok neki a hajmosásnak, mert a hosszú hajam miatt ez a művelet két órát is igénybe vesz, hajnalban pedig már kelek is, hogy minden dolgommal végezni tudjak. Ebbe a szoros menetrendbe egy kisbaba most biztosan nem fér bele, de jó lenne, ha néhány év múlva ismét pici baba sírása töltené be a lakást” – tette hozzá mosolyogva Pamela.

Hozzászólások