Hódi Pamela megszépíti a gyerekeket

Berki Krisztián sem maradhat ki

2015/12/02

Régi álma valósult meg Hódi Pamelának és társának, hiszen végre megnyithatták saját gyerek-szépségszalonjukat.

Az tuti, hogy a FunkyMonkey az egyik legvidámabb hely a világon: ebben a különleges szépségszalonban egyszerre kényeztetik a gyerekeket és a szülőket, akik közben garantáltan jól érzik magukat. A tulajdonosok, Székely Imola és Hódi Pamela nagyon örül, hogy itthon először sikerült egy ilyen különleges helyet létrehozni.

„Régi álmunk volt egy olyan hely, ahol nem csak az apukák és az anyukák szépülhetnek, hanem a gyerekek is. Igyekeztünk mindent úgy megcsinálni, hogy amíg a szülő szépül, addig a kicsik se unatkozzanak, hanem hátul a játszó részen elfoglalják magukat, vagy éppen ők is szépüljnek, hiszen van számukra külön fodrász, sminkes, kozmetikus” – mesélte Székely Imola.

A FunkyMonkey egyik törzsvendége Berki Natasa Zselyke, akit gyakran apukája is elkísér. Berki Krisztián még azt is bevállalta, hogy csillámtetoválást csináltatott magának a kislánya kedvéért. Nati anyukája, a hely egyik tulajdonosa, Pamela örül, hogy végre a gyerekeknek is lehetőségük van a szépülésre.

„A gyerekek nagyon sok mindenben szeretik utánozni a szüleiket: például otthon felveszik a magassarkút vagy kirúzsozzák magukat. Az a jó, hogy ha ide eljönnek, akkor profik foglalkoznak velük, és olyan sminket vagy körömlakkot tesznek fel nekik, amiket könnyű eltűntetni, így másnap már nem is látszik. Szuper ajándék lehet egy ilyen szépítkezés például a szülinapi zsúr előtt” – mondta Hódi Pamela.

Hozzászólások