Hódi Pamela napjai innentől küzdelemmel telnek

Hódi Pamela örömmel lép fel A Nagy Duett című műsorban

2017/03/20

Múlt héten kiderült, hogy kik lesznek A Nagy Duett legújabb évadának sztárpárjai. Hódi Pamela is fel fog lépni, addig viszont gyökeresen változnak a napjai. 

Mint azt pénteken megírtuk, kiderült  A Nagy Duettben szereplők listája. Többek között Hódi Pamela és Jolly is színpadra áll. Megkerestük Pamelát és megtudtuk tőle, hogy hogy telik az első adás előtti időszak és, hogy innentől milyen napjai lesznek. Pamela eddig egyszer volt leendő énektanáránál egy skálázáson, ahol a férfi nem volt elragadtatva a hangjától, de nem is tartja őt kritikus esetnek. Az első igazi próbára szerdán kerül sor, bár Pamela már a skálázás alkalmával is nagyon félt és feszült volt, hogy mi lesz. 

A felkérést azonban örömmel vállalta, hiszen állítása szerint nagyon szeret új dolgokat kipróbálni, és ez egy remek lehetőség, hogy megmutathassa magát mivel mind a táncolás, mind az éneklés terén amatőr. Pamela azt is elmondta nekünk, hogy feléledt benne a versenyszellem, ezért ő ezt az egészet nem csupán mókaként és kacagásként fogja fel, hanem komoly versenyként. Küzdeni fog a végsőkig, hiszen a nyerési esélyek nem csak a tudástól, hanem a rajongótábortól is függenek. 

Hozzászólások