Hódi Pamela: „Nekem Krisztián a férfi”

Mennyire édes az élet a berki nélkül?

2014/10/06

Most először szólalt meg Hódi Pamela a szakítás után. Berki Krisztián még csak egy hete költözött el otthonról, de úgy tűnik, végleges a döntésük…

Joshi Bharattal beszélgetett Hódi Pamela a FEM3 Café műsorában. Az elmúlt két évben már annyit sírt, hogy mostanra teljesen megerősödött. Ez fel is tűnt a műsorvezetőnek, hiszen habár látszik rajta, hogy megviselik az események, még sincs megtörve.

Nincs kétségbeesve, ugyanis nem sok változás lesz az életükben. Berki Natasa Zselyke egyelőre semmit nem érzékel a történtekből, és nyilván ezután is találkozni fog az apukájával. Pamela úgy véli, ha a két szülő nem jön ki jól egymással jobb, ha külön úton folytatják életüket, mert a gyereknek sokkal rosszabb, ha állandó veszekedésben él. Nem érzi magát sem lelki sérültnek azért, mert egy éves korában elváltak a szülei.

Pamela nem érti, hogy ha a családjának tud nemet mondani a berki, akkor a munkára miért nem, hogy többet lehessen velük. A fiatal anyuka számára nem fontos minden áron a pénz, úgy van vele, Natinak inkább apukája legyen, mint anyagi háttere.

Joshinak elárulta, számára Krisztián a férfi, és egyelőre nem érzi úgy, hogy tudna nyitni bárki felé, mert csakis kislánya érdekli. De az is kérdéses, hogy ki lesz az a jövőben, akit a berki is elfogad majd Natasa mostohaapukájának.

„Ennek még itt nincs vége!” – állítja Pamela. Korábban mindig gyenge volt, mostanra azonban megerősödött, amit a berki is észrevett. Szerinte ez segít Krisztiánnak átértékelni a dolgokat…

Ha kíváncsi vagy a részletekre, nézd meg a videót!

Hozzászólások