Hódi Pamela: „Nem mondtam, hogy nem a berkitől szeretnék gyereket!”

Újabb vádakkal kell szembenéznie?

2015/03/22

Ma reggel az egyik napilapból értesült Hódi Pamela arról, hogyan is képzeli el ő a saját jövőjét. Értetlenül áll a helyzet előtt, de tisztázta a dolgot a félreértések elkerülése végett.

Köztudott, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela habár jó viszonyt ápolnak, közösen nevelik gyermeküket és együtt is dolgoznak, már egy ideje nem alkotnak egy párt. Hónapokkal ezelőtt sokakat megdöbbentett a hír, mikor hivatalosan is bejelentették, külön utakon folytatják. Szinte egy egész ország szurkol a mai napig, hogy újra egymásra találjanak.

Ma azonban felröppent a hír, miszerint Pamela gyermeket szeretne, de nem a berkitől: „Amióta anyuka vagyok, gyökeresen megváltozott az életem. Míg Nati nem volt, csak magamról kellett gondoskodnom, a születése óta azonban az életemnél is fontosabb, minden időmet és energiámat rá fordítom. Ahogy rám néz, amikor valami éri, és elpityeredik, odajön hozzám, és bújik, ez elmondhatatlan boldogság. Elszakíthatatlan kötelék van köztünk, amióta megszületett, új értelmet kapott az életem. Nélküle csak teltek a napok, miatta igazán pozitív és boldog ember lettem. Szeretnék még egy gyermeket, azonban szinte biztos, hogy ez nem a közeljövőben lesz. Ha megtalálom azt a férfit, akinek újra szülnék, mindent el fogok követni, hogy a következő gyermekem kisfiú legyen. Mégpedig azért, mert akkor ő lehetne az örök „férfiszerelem” az életemben.” – olvashatjuk a Blikk oldalán.

hodipamelaesnati2
Pamela: “Az Ő csókjánál nincs finomabb” (fotó: Facebook)

Megkeresésünkre Pamela elárulta, mennyire meglepte, hogy a jóval korábban tett nyilatkozata most jelent meg a médiában, ráadásul nem is érti, miért ilyen csomagolásban.

„Köztudott, hogy szeretnék majd még egy gyereket, és az is, hogy fiút, mert ő valóban az örök férfiszerelmet jelentené az életemben. Olyat viszont soha nem mondtam, hogy nem a Krisztiántól. Jelenleg nem vagyunk együtt, így hogyan is tervezhetnék bármit ezzel kapcsolatban, viszont eszemben sincs pasizni, nem vágyom párkapcsolatra. A magánéletem és a műsorvezetés a legfontosabb – szeretnék maximálisan megfelelni. Az elsődleges célom pedig, hogy a lányomat tökéletesen tudjam nevelni.”

Hozzászólások