Hódi Pamela újévi fogadalma

Így ünnepelnek idén Natival

2014/12/25

A szentestét szűk családi körben töltötte Pamela anyukájánál nővérével, párjával és Natival, de december 25-én már az egész család együtt ünnepel.

Pamela azt szereti a legjobban, amikor karácsonykor az egész család együtt ünnepel a nagyszülőknél. Szentestét édesanyjával és testvérével töltötték énekléssel és ajándékozással. Ma már viszont, ahogy az a legtöbb családnál is lenni szokott, a távolabbi rokonokkal ebédelnek és beszélgetnek.

hodipamela2

Számára azok voltak a legemlékezetesebb karácsonyok, amikor gyerekként még hitt abban, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat. Édesanyja mindig összespórolta a pénzt, hogy azokat az ajándékokat adhassa lányainak, amire vágytak. Azóta ez már másképp történik – vagy megveszik saját maguknak azt, amire szükségük van, vagy előre megbeszélik, hogy ne érje őket csalódás esetleg egy-egy haszontalan meglepetés miatt.

Egyelőre még nem tudja, hogy hol fogja tölteni a szilvesztert, mert szíve szerint nem menne sehova, de mivel még fiatal, nem szívesen maradna otthon úgy, hogy tudja, mindenki más szórakozni indul az év utolsó napján. A újévi fogadalmával azonban már most is tisztában van, 4-5 kilótól szeretne megszabadulni az elkövetkezendő időszakban.

pamela5képek forrása: Hódi Pamela Facebook oldal

Hozzászólások