Hódi Pamelát is érinti a Green Holidays ügy

Hódi Pamela az RCNews-nak nyilatkozott először!

2017/07/03

Hódi Pamela néhány hete utazott a tegnap csődbe ment Green Holidays utazási irodával. Felhívtuk, hogy ő mit tapasztalt a nyaralás során.

Vasárnap kora este a Green Holidays Kft. fizetésképtelenséget jelentett. Tegnap délelőtt még elindult egy magyar csoport Budapestről charterjárattal a törökországi Antalyába, de lefoglalt szálláshelyükre már nem jutottak el. Az iroda közleményében azt írta, vasárnaptól nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét, nem tudja teljesíteni az utazási szerződés szerinti kötelezettségeit. (via) 

Mint azt mi is megírtuk, Hódi Pamela május végén két barátnőjével utazott Törökországba ezzel az utazási irodával, ezért kíváncsiak voltunk, hogy ők tapasztaltak-e bármilyen kellemetlenséget, furcsaságot a nyaralás során. 

“Mi semmilyen kényelmetlenséget nem tapasztaltunk az ott eltöltött egy hét alatt. Az utazás teljesen rendben zajlott, a szálloda pazar volt -pont ahogy ígérték. A kirendelt idegenvezetők nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mindig a rendelkezésünkre álltak. Tudnivaló, hogy ez több utazási irodával is megtörtént már, sajnos előfordul az ilyesmi” – mondta Hódi Pamela az RCNews-nak.

(fotó: Hódi Pamela hivatalos Facebook oldala) 

Hozzászólások