Hódít a férfiak körében az ajakfeltöltés

Egyre több férfi látogatja meg a plasztikai sebészeteket

2017/12/29

Az ajakfeltöltés általában a nők asztala, azonban a legújabb kutatásokból kiderül, hogy a férfiak is egyre többször választják ezt a beavatkozást.

A legutóbbi kutatások kiderítették, hogy a legtöbb ajakfeltöltést az arizonai Phoneix-ben végzik, a legfrissebb statisztikák alapján azonban azt is megtudtuk, hogy ezt a kiugróan magas számot nem csak a csajok hozták össze. Igencsak meglepő, hogy a pasik is egyre gyakrabban lépnek be a plasztikai sebészet ajtaján. A kutatók szerint az elmúlt években jelentősen megnövekedett az igény a férfiak körében arra, hogy olyan szexi ajkakkal villoghassanak, mint Brad Pitt, Channing Tatum vagy Harry Styles.

ajakfeltoltes

2005 óta ugyanis, 28 százalékkal növekedett azoknak a pasiknak a száma, akik valamilyen esztétikai beavatkozásra adták a fejüket. A szolgáltatásokon belül is, az ajakfeltöltő kezelések száma ugrott meg leginkább, 74%-kal többen kérték 2016-ban, mint 2015-ben. Dr Rian Maercks, a népszerű plasztikai sebész szerint a beauty hullám hátterében a szelfi-őrület és az online randizós appok népszerűsége áll, ahol minden a külső megjelenésen múlik és a férfiak sokkal kritikusabbak magukkal szemben, mint azelőtt.

02_04021224_9f2493_2778083a-458x459

A doktor azt is elárulta, hogy míg régebben csupán hetente pár pasi jelentkezett ajakfeltöltésre a klinikáján, most már napi öt férfi vendéggel kell számolnia. Pedig cseppet sem pénztárcabarát kezelésekről van szó, egy ilyen beavatkozás 4000 dollár, vagyis 1 millió forint körül mozog a töltőanyagok mennyiségétől függően. A szakember azt is hozzáfűzte, hogy a feltöltések technikája teljesen más, mint a csajoknál és egy külön (férfiaknak készült) injekciós térkép alapján alkotják meg a felső és az alsó ajkak arányait! 

forrás

Hozzászólások