Hódíts trendi őszi körmökkel

Megmutatjuk, hogyan lehetsz igazán nőies

2015/09/25

Stílusosan kezdeni az őszt. Ez most a legnagyobb kihívás mindenki számára, hiszen a langyos melegből hirtelen csaptunk át a szakadó esőbe, az őszi időjárásba. A ruhatárad mellett érdemes felfrissíteni a körmeid színárnyalatát is, a neon háttérbe szorul, ezek az új trendek.

Az ősz borongós hangulatával együtt hozta a szürkeséget is, de a szívünknek nem árt egy kis szín ilyenkor sem. Öltöztesd trendi árnyalatokba a körmeidet, hogy valahányszor ránézel tudd, vidám pillanatok következnek. Az idei divat a púder, a nude és a barna árnyalatait hozza magával, amit kedvedre variálhatsz, akár egyetlen manikűrözés során is. A színátmenetes megoldások most nagyon divatosak lesznek. Ezen kívül továbbra is tartja magát a piros és különböző árnyalatai, ami a manikűr terén olyan, mint ruházatnál a kis fekete: mindig bevethető és rendkívül nőies, egy örök klasszikus. De lássuk, mit mond a szakember!

Piros

Bátran használj díszítésnek strasszokat és köveket, ezzel könnyen és elegánsan feldobhatod. A kevesebb több, tehát tartsd szem előtt a mértékletesség szabályait. Nem kell túlzásba esni, a finom elegancia legyen a mérvadód. A szakember iránymutatásait követve te is igazán stílusos lehet. Ajánlása szerint a meleg színekhez arany, míg a hűvösebb árnyalatokhoz ezüstös strasszokat érdemes választanod.

koromlakk (2)
fotó: Németh Dániel, MOM Park
Púderkék

Őszi trendösszeállításunk nem férfiaknak szól, hiszen most komoly bajban lennének, mert a púderkék megnevezés nagyjából egyenlő irányt képviselhet a magenta árnyalattal. Vagyis számukra megfoghatatlan kategória lenne az, ami nekünk nőknek természetes. Válaszd ezt a letisztult, hívogató színt, ha a téli időszakkal harmonizáló  összhatást szeretnél elérni. Világos és barna bőrhöz is egyaránt passzol, valamint arany és ezüst kiegészítőkkel is tökéletesen feldobható.

 

koromlakk (3)
fotó: Németh Dániel, MOM Park

 

Színátmenetes nude és barna

A nyár slágere volt az átmenetes lakkozás, ami a manikűr teljességében mutatkozott meg, nem egy-egy köröm lakkozásában, bár nálunk már erre is olvashattál tökéletes tippeket. A világos barnából a sötét barnába futó manikűr – akár csak egy csésze isteni tejeskávé a hűvös reggeleken – megfelelő ihletet adhat egy jól induló naphoz. Lakkozd a körmeidet egységes színűre, és ujjról ujjra haladva változtass az árnyalaton. Az őszi hónapok slágere a karamell, a gesztenye és a kávé lesznek.

koromlakk
fotó: Németh Dániel, MOM Park

 

Akkor sincsen pánik helyzet, ha nincs kéznél megfelelő színű körömlakk. Megmutatjuk, hogyan készíts házilag dögös színű körömlakkokat! Olvass tovább!

manikűr fő

Hozzászólások