Hogy mondjam meg, hogy nem jó a szex?

Kegyes hazugság

2015/07/24

Kegyes hazugság. A két kifejezés külön-külön is megállja a helyét, de együtt még többet nyom a latba. Azért hazudunk, mert nem akarunk valakit bántani, fájdalmat okozni neki. De mégis csak hazudunk. Hazudunk, ha nem látjuk be tévedésünket, valamit elhibáztunk, vagy tudjuk, hogy nem helyesen cselekedtünk. De mi van akkor, ha a szex nem jó azzal, akivel egyébként minden stimmel?

“Jó volt neked?” – kérdezte. Utálom ezt a kérdést. Szex után csak hagyjanak békén, ne kelljen hirtelen önvallomást tennem, nem kívánok mást, csak egy gyengéd összebújást és azt, hogy a gondolataimba merülve pihegjek a paplanok között. De az is lehet, hogy nincsenek is gondolataim. Csak élvezem a pillanatot. Élvezem, hogy elélveztem. Nem azt, hogy élveztem. “Hát persze, isteni voltál” – válaszolom. De miután kéretlenül beitta magát a kérdés a gondolataimban, már nem tudtam tőle elvonatkoztatni.

szex2

Jól esett kibontani a ruhájából, érezni a bőre illatát, végig simítani a mellkasán, megcsókolni puha ajkait. Hagyta, hogy óvatosan az ágyra vezessem, legomboljam róla a felesleges ruhaneműt, ami gátat szab annak, hogy testünk teljesen összeérjen. Átkozottul kívántam, tulajdonképpen attól a perctől, hogy beléptünk az ajtón. Ez az első együtt létünk, még bennem is van ilyenkor egészséges izgalom, hiszen mindenki azt szeretné, hogy jól sikerüljön. Töltöttem egy pohár bort neki, hagytam, hogy könnyedén elhelyezze gyönyörű testét a kanapén, én pedig igyekeztem megteremteni a legizgatóbb hangulatot a hálószobában. Gyertyákat gyújtottam, halk zene szólt, szépen bevetettem az ágyat. Egyszóval igyekeztem minden lehetséges eszközt bevetni annak érdekében, hogy jól érezze magát, és ellazuljon. Persze, hogy a bor is ezt a célt szolgálta.

Amikor szóba került a gumi használata, kicsit visszább vett a lelkesedésemből. Utálom az óvszert. Félre értés ne essék, tudom, hogy miért szükségszerű a használata, de őt annyira kívántam, annyira akartam érezni, hogy nem tudtam elképzelni, hogy egy műanyag tompítson a kifinomult műszerem érzékelőin. Kis hadakozás után végül úgy döntöttem, ám legyen, használjuk, végül is terveim szerint nem ez az utolsó alkalom, hogy együtt vagyunk. Csak had’ legyek már benne. Engedje végre, hogy behatoljak, emelje rám a csípőjét, mozogjon rajtam szenvedélyesen föl és le, markolja meg a farkamat és élvezzünk el együtt.

szex

Nem mozdult. Egyszerűen nem is reagált arra, amit csinálok. Néha a karját is úgy kellett magam köré fonnom, hogy érezzem a testét. Hiába kérdeztem, jó-e neki, hogyan csináljam, váltsunk-e pózt, mindig azt mondta, hogy ez neki így fantasztikus. Úgy nyögött alattam, miközben kéjesen döfködtem, mint a pornófilmekben szokták. Hangos volt és érzelemmentes. A teste egészen mást mondott, mint amit a szája művelt. Fogtam a fejét, finoman a farkamra irányítottam, hogy kicsit vegye kezelésbe a férfiasságomat. Még ha az ütemmel nem is találtuk meg egymás ritmusát, tudtam irányítani, hogy milyen erősséggel szopjon le. De se a technikája, se a reakciója nem pörgetett fel. Ritkán esik meg velem, de azt vártam, hogy mikor lesz már vége. Megfogtam a csípőjénél, magam alá fektettem, és úgy élveztem el, hogy már nem érdekelt, jó-e neki vagy sem. Hajtott a végcél, az orgazmus, a gyönyör, hogy legalább valami jutalomfalat engem is illessen.

Hogy lehet, hogy egy nő, aki úgy csókol, hogy finom, puha ajkai majd felfalnak, aki olyan szemekkel néz rám, hogy azt hiszem, menten felzabál, szinte meg sem mozdul alattam? Miért mondtam, hogy jó volt? Mert nem akartam megbántani. Érzékeny a lelke, sokat mesélt a múltjáról. De most tanácstalan vagyok. Ha elhagyom azt hiszi, csak a szexre kellett. Ha megkérdezem mit szeretne, hogyan csináljuk, akkor mégis mindent elfogad, bármit teszek vele. Nem jó a szex. Nem élvezem. És ezek a hazugságok engem is emésztenek belülről, még ha fizikailag le is vezetem a feszültséget. Hogy meddig bírom? Amíg csak a farkam felizgul erre az egészre. De már ez is nehezen megy.

Hozzászólások