Hogyan csavard el a lányok fejét?

5 tipp a sikeres randihoz!


2014/09/02

Nem vagy biztos abban, hová érdemes vinni a kiszemelt lány, és mire figyelj az első randin? Kétségeid vannak, milyen témákat kellene elkerülni és azt sem tudod, mit nem szabad tenni? Akkor olvasd el azt a néhány tippet, amit összegyűjtöttünk neked!

Ez még nem is randi!
Mindenképpen tudatosítsd magadban, hogy az első találkozó még nem randevú. A legtisztább, ha szimplán úgy állsz hozzá, hogy egy találkozó egy szimpatikus lánnyal, és majd meglátod, érdemes-e tovább gondolni. Így nagy terhet vehetsz le a saját válladról.

randi
Nem kell ajándék!

Nincsen szükség virágra vagy bármilyen apróságra. Az első találkozó alapfelállása nem több mint, hogy kölcsönösen szimpátiát érző emberek leülnek egymással beszélgetni, és a céljuk, hogy jobban megismerjék egymást. A következő találkozókon már kedveskedhetsz neki apróságokkal.

Légy mindvégig pozitív!

A kedvesség és vidámság elengedhetetlen, hiszen az első benyomás rendkívül fontos. Ha úgy érzed fáradt vagy, esetleg beteg, inkább mondd le a találkozót. A könnyed, kedélyes és pozitív ember fél siker. Ne feledd, legalább olyan fontos, ahogy beszélsz, mint amit mondasz.

dating2

Válassz jó helyszínt!

Tanulmányok szerint sokkal nagyobb az élmény, ha több helyszínre is elviszed a kiválasztottat. Természetesen nincsen szükség városnéző túrára, de egy kellemes séta, egy ital után egészen fel tudja dobni a találkozót. Légy kreatív!

Semmiképpen se görcsölj!

A legtöbben azért nem tudják, miről beszélgessenek, mert rágörcsölnek a helyzetre. Lazíts! Nem véletlenül fogadta el a meghívást, valamit látott benned. Már csak azt kell bebizonyítanod, hogy jól látta. Ezt pedig feszülten nem lehet!

Hozzászólások