Hogyan ismerkedj a csalódások után!

Hasznos tanácsok párkeresőknek

2014/11/05

Talán nincs is olyan ember, akivel ne szakítottak már, mindenkit értek már csalódások. Mi a teendő akkor, ha túl sokat csalódtál, de szerelemre vágysz?

Akkor is rossz, ha nekünk kell szakítanunk, de nincs is annál rosszabb, ha velünk szakítanak. Pláne akkor, ha szerelmes voltál, sőt ha úgy érezted, hogy ő a nagy Ő.
Akkor megszakad a szíved, úgy érzed vége a világnak, semmihez sincs kedved, de amihez végképp nincs, ismerkedni. Ha netalántán úgy érzed, csak egy újabb kapcsolattal tudnál kiszakadni a régiből, össze kell szedned magad lelkileg, hogy merj nyitni.

 

87637393

Mi a teendőd?

– Először is hagyj magadnak időt a regenerálódásra.
– Ne akarj kisírt szemmel egy újabb randira menni, semmi értelme. Ha még az exed szereted, akkor még őt szereted, így nehezen szerethetsz meg valaki mást.
– Hidd el magadról, hogy szerethető vagy: ha másképp nem megy, menj el egy pszichológushoz, kineziológushoz, bármilyen olyan szakemberhez, akit jó szívvel ajánlanak barátaid, vagy jót hallottál róla. Hidd el, segít!
– Most ne fogd vissza magad, vegyél néhány új ruhát, menj el a barátnőddel wellness-ezni, vagy tégy bármi olyat, ami ellazít, jobb kedvre derít.
– Ha eljött az a pillanat, hogy újra ismerkednél, legfontosabb, hogy add önmagad, hidd el, hogy szerethető vagy, csinos és jó társaság, valaki pont rád vágyik és veled fogja a legjobban érezni magát. Mert van ilyen ember, akinek te vagy a nagy Ő.

480401191

 

Hozzászólások