Hogyan kényeztessük a fáradt férfit?

Tippek a kapcsolat javítására (is)

2014/06/18

Partnerünk feszültsége könnyen ránk ragad. Pánikra még sincs ok. Ha megfogadja tanácsainkat, mindketten jó kedvre derülnek. Ráadásul az itt következő praktikák a kapcsolat minőségét is javítják.

Masszírozza meg a lábát vagy a hátát
Talán nem a kedvenc időtöltésünk a lábmasszázs, mégis csodát tesz. Ha kedvesünk lábát masszírozzuk, érzi, hogy törődünk vele. A talpunk nagyon sok idegvégződést tartalmaz, amely a többi testrészhez is kapcsolódik. Ha a talpon enyhítjük a stresszt, az az egész szervezetre jó hatással van.

relaxing_ferfi

Milyen a tökéletes lábmasszázs?
Kényeztessük a lábujjait. Nedvesítsünk be forró vízzel egy törölközőt. Válasszunk ki egy kényelmes díványt, ahol mindketten jól érezzük magunkat. Fektessük szerelmünket az ágyra, és vegyük az ölünkbe a lábfejét. Tisztogassuk meg a lábát a nedves, meleg törülközővel.
Öntsünk egy diónyi hidratáló krémet a tenyerünkbe, a másik kezünkkel pedig emeljük fel a lábát a bokájánál fogva. A krémes kezünkkel masszírozzuk körkörösen a lábfejét, az óramutató járásával megegyező irányban jobbra, aztán magunk felé balra, majd fölfelé és lefelé. Végül masszírozzuk végig a lábujjait, először a lábfeje irányába, majd felfelé és vissza. Ismételjük meg többször. A masszírozó mozdulatokat variáljuk simogatással. Vigyük fel a krémet az egész lábfejére és masszírozzuk bele, menjünk végig a sarkán, a talpán és a lábfej felszínén. Végül húzogassuk meg gyengéden a lábujjait. Folytassuk ugyanígy a másik lábfejével. Ha végeztünk, törölgessük le a lábát a nedves, meleg törölközővel.

men_relax

Főzzünk valami egyszerű vacsorát
Amikor a nők kimerültek, legszívesebben bekucorodnak a fotelba egy doboz csokival és a tévét bámulják. A férfiak azonban másra vágynak: ők legszívesebben valami friss, magyaros húsételt ennének, bár ennek nem mindig vannak tudatában. Így hát ránk marad a feladat, hogy kitaláljuk a gondolataikat. A stresszoldó ételek esetében az a szabály, hogy minél egyszerűbb, annál jobb.
Olyan klasszikusokra kell gondolnunk, mint a húsleves vagy a gulyásleves, a sült hús vagy a krumplipüré. A házias ízekkel minden férfit le lehet venni a lábáról. A tálalás se legyen túl komplikált! Meg sem kell terítenünk. Tegyük csak a tányért a dohányzóasztalra, ne tűnjön úgy, mintha ünnepi vacsorára készülnénk, vagy valami különleges alkalomra főztünk volna.

Tegyünk fel zenét!
Tudta, hogy a férfiak a zene segítségével sokkal jobban ki tudják fejezni az érzéseiket, mint egyébként? Ha léggitározik, vagy énekel, akkor feloldódik és megfeledkezik a gondokról. Amikor felteszi a kedvenc számait, időutazást tesz, visszaképzeli magát a nyárba, vagy újra átéli az első randevúját velünk. Ha azt akarjuk, hogy jól érezze magát, játsszuk le kedvenc számait. Rögtön jobb kedvre derül, érezni fogja, mennyire szeretjük, és milyen jól ismerjük az ízlését. Akár egy cd-t is összeállíthatunk kedvenc zenéivel, vagy másoljuk MP3 lejátszóra azokat a számokat, amiket kedvel, és lepjük meg ezzel akár Valentin napra, akár az év bármely más napján.

menbath

Készítsünk forró fürdőt!
Az egyik legjobb feszültség levezető módszer a forró fürdő. Szeretünk elmerülni egy kád vízbe egy-egy nehéz nap után. Miért ne tehetnénk meg ezt együtt? Az élmény egyszerre megnyugtató és érzéki, főleg ha neki pusztán annyi a feladata, hogy elmerüljön a forró, szexis fürdőolajokkal illatosított vízbe. Ha melléereszkedünk, a meztelenség sok érzéki élményt tartogat számunkra.

Rosszalkodjunk
Mikor történt meg velünk utoljára, hogy egy egész szombatot vagy vasárnapot a lakásban töltöttünk, és csak a TV-t vagy a DVD-t bámultuk? Jól hangzik, ugye? A rohanó világban nem sok időnk marad az efféle gyerekes örömökre. Folyton van valami dolgunk. Ezért lenne fontos, hogy a párok néha magukra zárják az ajtót, és teljesen elengedjék magukat. Kacarászhatunk a filmeken, ehetünk pizzát a díványról, és ha úgy tetszik, tölthetjük az egész napot pizsamában.

Kölcsönözzünk ki egy csomó DVD-t, olyan filmeket, amelyek mindkettőnknek tetszeni fognak, például romantikus vígjátékokat. A lényeg, hogy megfeledkezzünk a mindennapi gondokról, és ne legyen emiatt bűntudatunk. Foguk fel úgy, mint egy kalandot, amely közelebb hoz minket egymáshoz.

Hozzászólások