Így légy trendi a Szigeten!

Fogadd meg a sztárok tanácsait a fesztivál divatról

2014/07/21

Évről évre divatot teremtenek a sztárok a különböző fesztiválokon, a leghíresebb ezek közül a Coachella Music Festival, amit Kaliforniában rendeznek meg. Ha lehet ilyet mondani, ez a hírességek gyűjtőhelye, rengeteg ismert ember látogat ki ide. Most sorra vesszük, mik azok a kiegészítők illetve ruhadarabok, amiket elirigyeltünk tőlük, és azt tanácsoljuk, Ti is ezeket viseljétek a fesztiválokon!

1. Sort
Igazából az egyik alapdarabja lehet a fesztiváloknak, természetesen csak akkor, ha ehhez megfelelő alak és narancsbőr mentes lábak társulnak. A sort sokféle stílusra ad lehetőséget, hordhatjuk egy egyszerű pólóval, de ha egy inggel vagy kivágott felsővel vesszük fel, akkor megint más stílust mutatunk meg magunkból. Igazából esős időben felvehetjük gumicsizmával, de egy egyszerű Converse vagy színes edzőcipő is fel tudja dobni a szerelésünket. A hírességek közül sokan választják ezt a megoldást, látunk erre pozitív és negatív példát is tőlük. Kristen Stewart az egyszerűbb stílust választotta, talán túl egyszerűt! Egy barna sortot vett fel, fekete cipővel és szürke felsővel illetve egy baseballsapkával. Persze, a kevesebb néha több, de azért egy sztár egy kicsivel jobban adjon magára! Pozitív példaként Miranda Kerr-t említenénk, aki barátnőivel együtt nagyon szexi szettben érkezett meg. Mindhárman sortban, de különböző stílusban öltöztek fel. Jó példa, hogyan variálhatjuk ezt az alap darabot sokféleképpen.

Fesztivál sztár1

2. Fejpánt
Évekkel ezelőtt mindenki ezt a kiegészítőt választotta a fesztivál szettjéhez, egy időben nagyon nagy divat volt, azonban még a mai napig ötletes lehet ez a darab. Hordhatod a virágos típust és az egyszerűbb stílusúakat is!
Paris Hilton, Pixie Lott vagy Vanessa Hudgens is erre a hajpántra szavaz, mindhárman más formában hordják. Mindenképpen olyat válassz, ami illik a személyiségedhez, hiszen ha nem érzed jól magad viselés közben, akkor pont az ellentétes hatást váltod ki vele, mint amit szeretnél.

Fesztivál sztár2
3. Gumicsizma
Már emlegettük ezt az alapdarabot, mert a mostani viharos időjárásban tuti, hogy a Szigetet sem kerüli el a rossz idő. Ha nem szeretnél nyakig sáros lenni, akkor egy gumicsizma beszerzése mindenképpen hasznos lehet. És hogy hogyan hordják a sztárok? Nekünk Kate Moss szettje tetszik a legjobban, aki lakk fekete csizmáját military stílusú ruhákkal vette fel, de nagyon trendi Emma Watson is, aki egy terepmintás fűzőt választott gumicsizmájához.

Fesztivál sztár3
4. Bindi-láz
Ez az Indiából származó testékszer visszafogott, mégis trendi darabja lehet öltözékednek. Pontosabban sminkednek, hiszen ezekkel az öntapadós díszekkel elsősorban a make upodat egészítheted ki. A hírességek között is nagyon népszerű, hiszen szinte az összes fesztiválon láthatunk olyan sztárt, aki ezzel díszíti arcát. Gwen Stefanie az elsők között volt, aki népszerűsítette ezt a divatot, de manapság már rengetegen követik a példáját.

Fesztivál sztár4
5. Hosszú ruha
Sokan választatnak földig érő ruhát a fesztiválokra és azért, hogy ne legyen túl meleg ez a ruhadarab olyat keress, ami jól szellőzik. Így tett Selena Gomez is, akinek szettjébe nem tudunk belekötni. A fehér csipke-szerű ruhát tökéletesen kombinálta kalapjával és vagány bakancsával. Ezek a képek a kedvenceink, merítsetek belőle inspirációt ti is!

Fesztivál sztár5

Hozzászólások