Hőkamerával vadásznak a pukizókra

A legsunyibb szellentést is kiszúrják

2016/10/24

Ha eddig is nehezen eresztetted ki a galambokat, mostantól még rosszabb lesz a helyzet. Nem tudhatod ugyanis, ki figyeli hőkamerával a farpofáidat!

A szellentés két fajta reakciót válthat ki az emberből: van, aki gátlásait levetkőzve ott és akkor engedi el magát, amikor csak szükséges, és vannak olyanok, akik komoly frusztrációt éreznek, ha nem tehetik magányosan. Nos, mindkét fél számára rossz hírünk van. Vannak olyan galád alakok, akik hőkamerával vadásznak a pukikra. 

Hogy ez miért jó? Azért, mert vicces. Olyan ártatlan örömöket lelünk a felvételekben, mint egy gyerek, akinek minden egyes szellentés vicces a világon. Ugyanis annak ellenére, hogy a világ egyik legtermészetesebb dolga, a fingás igenis kacagtató, főleg a pasik körében. Másokat rajtakapni és röhögni a kínos pillanataikon pedig még viccesebb!

Az egyetlen probléma a videóval az, hogy kamu. Nem akarunk belemenni abba, hogy a hőkamera milyen képeket lenne képes rögzíteni, de gázokét semmiképp. Ha mégis, akkor pedig a lélegzetnek is látszódnia kéne, ami itt, ebben az eseten elmaradt. 

Meg hát persze pontosan tudjuk, hogy a nők nem pukiznak. Totál kamu az egész.

Hozzászólások