Hollywood koszos és büdös hírességei

Ezeknek a sztároknak gondjuk van a személyes higiéniával

2014/06/16

Azt gondolnánk, hogy a nagy sztárok, akik naponta szerepelnek a címlapokon és akiket az egész világ árgus szemmel figyel, tetőtől-talpig tökéletesek. Ez egyáltalán nem így van, sőt, vannak olyan hírességek, akik kevésbé adnak a higiéniára, mint kellene.

Robert Pattinson

Az Alkonyat helyes vámpírja elismerte, hogy volt idő, amikor nem figyelt oda eléggé a személyes higiéniára és nem cserélte le a használt pólóját, sőt gyakran volt olyan, hogy nem fürdött meg naponta, mert annyira sietett egy forgatásra.

Egyszer úgy nyilatkozott egy brit bulvárlapnak, hogy néha még saját maga sem bírja elviselni a kellemetlen szagot, ami körülötte van.

Johnny Depp

Egyesek azt állítják a színészről, hogy a zuhanyozás nem éppen a legkedvesebb időtöltése, és napokig elvan nélküle.

Jessica Simpson

A gyönyörű szőke Jessica nem a szájhigiénia híve. Elmondása szerint szájvizet és fogselymet rendszeresen használ, de egy héten csak háromszor mossa meg a fogait.

„nem szeretem azt az érzést, amikor túlságosan csúszósak a fogaim. Van, amikor csak ledörzsölöm őket valami textil anyaggal. Tudom ez nagyon durván hangzik, de egyébként nincs okom panaszra, mert friss és üde a leheletem.

Matthew McConaughey

A színész évek óta nem használ semmilyen dezodort vagy izzadás gátlót. Ha túlságosan kellemetlen szagot áraszt, akkor inkább gyorsan vesz egy frissítő fürdőt.

bradv-pittBrad Pitt

Egy újabb túl elfoglalt színész, akinek nincs elég ideje beállni a zuhany alá. A Becstelen brigantyk forgatása alatt Brad Pitt egyik munkatársa, Eli Roth megtanította a színésznek, hogyan lehet villámgyorsan tisztálkodni egy nedves törlőkendő segítségével.

Hozzászólások