Hollywoodi szépségek – és ronda párjaik

Kilenc össze nem illő sztárpár

2014/09/01
Hollywoodi szépségek és ronda párjaik – van belőlük bőven. Azt mondják, az értékek találkoznak. Esetünkben nem a külső értékekről van szó, az már bizonyos.
Hollywood tele van gyönyörű nőkkel és ragyogó férfiakkal, olyan sztárokkal, akik egyértelműen felülmúlják, túlragyogják a párjukat. Ilyen sok szépség birtokában nem csoda, ha házastársaik nem oly vonzóak, mint ők. Nézzünk néhányat a nem igazán összeillő sztárpárok közül: 

 

Beyoncé and Jay Z
Beyoncé and Jay Z
fotó: www.suggest.com

Lehet, hogy a pár nagyon jó együtt a színpadon, de amint lejönnek onnan – két teljesen más világ; míg Beyoncé az egyik legszebb nő a Földön, Jay egyáltalán nem nevezhető még jóképűnek sem. Ők a világ egyik leghíresebb házaspárja és boldognak tűnnek – Jay személyisége igazán ütős kell, hogy legyen, ha ezt elérte Beyoncé-nál ezzel a “poor boy from the block” kinézettel…

 

Hugh Jackman és Deborra Lee Furness

fotó: www.suggest.com

Jackman, aki Wolverine-t játsza Hollywoodban, a világ egyik legtutibb pasija. És noha Jackman-től a világ legtöbb nője elalél, élete párjáról ez már közel sem mondható el, ami a férfiakra történő hatását illeti … amitől a pár így együtt, hogy is mondjuk .. kissé bizarr. Együtt vannak mégis, immár 18 éve házasok és boldognak is látszanak. Lehet, hogy Hollywood egyik legmacsóbb színésze otthon egész egyszerűen papucs? Vagy vak..?

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault

Salma a Földön bármelyik férfit megkaphatná, akit csak akar. De nem, ő a csúnyácska, öreg, bugyuta könyvelő kinézetű Francois-t választotta – hogy miért, az rejtély. Tény, hogy a fickó milliárdos és nem kicsit – lehet, hogy ez nyomott a latban?

Christina Hendricks és Geoffrey Arend

Amikor Christina a Vörös szőnyegre lép vagy a Mad Men forgatásán a kamera elé áll, rászegeződik minden szempár. Miért választotta vajon ez a ragyogó szépségű középkorú színésznő a nyálas, tornából-felmentve-kinézetű, szemüveges csúf kis Geoffrey Arendet? Ez is rejtély. Első ránézésre az jut az ember eszébe, hogy castingra jelentkeznek éppen a MILF kategóriában …

Pierce Brosnan és Kelly Shaye Smith

Ugye mindenki azt gondolná, hogy az egykori James Bond-nak szupermodell a felesége? Hát nem. Keely-vel 1994-ben ismerkedett meg Pierce és 2001-ben vette el őt. Tény, hogy Keely korábban lényegesen vékonyabb volt – bár igazán vékony sohasem, ami amúgy nem baj és rendkívül bájos arca is van -, de a jelenlegi kinézetével gyerekeket lehetne riogatni. Inkább hajaz egy román tehenész lányra, mint sztár feleségre… és hogy nem illik Brosnan-hez, hát az nagyon enyhe kifejezés.

Adriana Lima és Marko Jaric

Lima az egyik leggyönyörűbb szupermodell a világon. Így tény, hogy hozzá hasonlóan szép férfit nem könnyű találnia. Férje, a szerb Marko Jaric, aki rövid ideig kosárlabda játékos volt, azonban túlmegy minden határon, ami a csúnyaságot illeti. Olyan, mint egy rajzfilmfigura, ami életre kelt. És előtte sem volt szép…

 

Tina Fey és Jeff Richmond

Abban valószínűleg mindannyian egyetértünk, hogy Tina ragyogóan néz ki. Férjére nézve viszont nem mondanánk, hogy az a típus, akin megragad az ember szeme. Tina piciny férje fölé tornyosul, aki mindössze 155 cm magas (?) amikor mellette áll – és az ember elgondolkodik, hogy vajon hol találta ezt a nála tíz évvel öregebb gonosz kis törpét…?

 

Elizabeth Banks és Max Handelman

Hollywood szuper-szexi színésznője 2003-ban házasodott össze kiadójával, jelenlegi férjével. És noha Max nem mondható csúnyának, inkább átlagos külsejű, mégis nagyon elüt meseszép feleségétől kövérkés hivatalnok megjelenésével. A pár nagyon régóta ismeri egymást, 1992-ben találkoztak, Elizabeth első napján a Pennsylvania Egyetemen.

 

 Felicity Huffman és William H. Macy

 

Hát ez a kép a csúcs! Noha Macy korához képest jól tartja magát, sehol sincs sugárzóan ragyogó feleségétől, Felicity-től. Rájuk aggathatnánk a szépség és a szörnyeteg jelzőt bátran. A pár 1982-ben találkozott az Atlantic Theatre Company-nél, ahol William tanár volt, Felicity pedig a tanítványa. (forrás: Suggest.com)

 

 

Hozzászólások