Hollywoodi sztárok őrült praktikái

Macskaalom, aranyérkenőcs és még több furcsaság...

2014/07/25

Néha nem árt emlékeztetni magunkat, hogy a sztárok ugyanolyanok, mint mi. Főleg, amikor fény derül különös szépségtrükkjeikre, amik valójában nem is olyan különlegesek és ritkák, mint egy szivárvány. Bár tény, hogy akad köztük néhány, akik tényleg annyira sokkoló és meghökkentő praktikákat használnak, hogy mellettük rögtön halandókká válunk. Ezeket a tanácsokat valószínűleg nem fogjuk kipróbálni egyhamar…

Cameron Diaz – A színésznőről kiderült, hogy nem hisz az izzadásgátlókban, és nem is használja már majdnem 20 éve. „Azért vagy büdös, mert izzadásgátlót használsz.” – olvashatjuk Cameron szavait a dailymakeover.com oldalán, de azt is megindokolta, hogy miért: „Ezek a szerek benntartják a bűzt.” Helyette inkább azt javasolja, hogy a férfiak és a nők is nyírják le a hónaljszőrüket.

Cameron Diaz

Snooki – A Jersey Shore sztárjáról kiderült, hogyan ápolja arcbőrét. Nem titok többé, hogy a macskaalom Snooki titkos fegyvere, vagyis annak köszönheti gyönyörű arcbőrét. Saját állítása szerint ez a – bárki által elérhető – kellék „teljesen simává varázsolja a bőrt.”

Snooki

Jessica Simpson – Az énekesnő szépségpraktikájának nem az a lényege, hogy mit csinál, hanem inkább az, hogy mit nem. Egy interjúban hozta nyilvánosságra furcsa szokását, miszerint ő nem szokott fogat mosni, csak szájvizet használ, és alkalmanként pulóverével dörzsöli meg fogait.

Jessica Simpson

Cindy Crawford – A szupermodell egy különleges keveréket készít. Zsíros tejet és egy kis vizet vegyít össze egy üvegben, amivel utána befújja a testét, hogy egész nap hidratált legyen a bőre.

Cindy Crawford

Heather Locklear – A TMZ-nek elárulta, mivel dörzsöli be arcbőrét. Ez egy olyan összetevő, amihez mindenképpen szüksége van egy férfira… De komolyan! Habár ez a praktika eléggé undorítónak tűnik, ha jobban belegondolunk, lehet néhány pozitív hatása, ugyanis ennek a testnedvnek magas az antioxidáns tartalma és valószínűleg öregedésgátló hatása is van.

Heather Locklear

Sandra BullockA színésznő kiderítette, hogy az aranyérkenőcs rendkívül hatásos, és bevált megoldás a szem körüli ráncok, és a felpuffadt arc kezelésére. Erre a praktikára a Beépített szépség című film forgatásán jött rá.

Sandra Bullock

Hozzászólások