Holnap lesz a világot megmozgató meccs!

Lázban ég az egész világ

2017/08/25

Holnap, az az augusztus 26-án Las Vegasban kerül megrendezésre a világraszóló meccs, melynek szereplői Floyd Mayweather és Conor McGregor.

Hetek óta Mayweather és McGregor közelgő ökölvívő mérkőzésétől hangos a sportvilág. Legutóbb mikor írtunk róluk McGregor szépen és ízlésesen küldte el Mayweathert melegebb éghajlatra. Most szombaton pedig végre összemérhetik tudásukat nem csupán szájharcban. A meccs Las Vegasban kapott otthont és az egész világ figyelemmel kíséri az eseményeket! 

Kisebb hisztéria kísérte az ír UFC-bajnok Conor McGregor, és világbajnok bokszoló Floyd Mayweather érkezését Las Vegasba. Az amerikaiak szinte megőrülnek a hétvégi show főszereplőiért, miközben McGregor a jelek szerint már spannolja magát a vasárnapi meccsre. Legalábbis erre utal, hogy három kisebb afférja is volt a T-Mobile Aréna előtt. A korábbi bokszoló Paulie Malignaggival, egy rajongójával és magával, Mayweatherrel is összekülönbözött. Több ezer rajongó fogadta a két sportolót, akik magyar idő szerint vasárnap hajnali 2 órakor kezdik el az évezred meccsének kikiáltott mérkőzést, amely a klasszikus ökölvívás szabályai szerint zajlanak majd. 

20170823floyd-mayweather-jr-v-conor3

Amikor McGregor megérkezett, Mayweather elhagyta a színpadot, próbálták minél távolabb tartani őket egymástól, de így is volt bőven lökdösődés a két stáb tagjai között.McGregor később egy rajongóval is összeszólalkozott, de végül sikerült uralkodnia magán. A Mayweather-McGregor bokszmeccset a Sport TV élőben közvetíti. 

20170823floyd-mayweather-jr-v-conor

forrás

Hozzászólások