Holttestet találtak a világsztár medencéjében

Demi Moore sokkot kapott

2015/07/20

Tragédia történt Demi Moore fényűző otthonában. A színésznő medencéjében egy fiatal férfi holttestére bukkantak vasárnap. Az incidens megdöbbentette a színésznőt is, aki a baleset idején úgy tudni, nem tartózkodott Beverly Hills-i házában, ennek ellenére hatalmas volt a buli.

Vasárnap reggelre virradóan találtak a 21 éves fiú holttestére a medence alján, miután szombat éjjel party-t adott a színésznő a házában az egyik ismerőse. Az esetről a TMZ magazin szerzett elsőként tudomást, de részleteket nem tudott közölni. “Lapunkat arról informálták a szomszédok, hogy előző éjjel valóban volt buli a házban. Demi nem tartózkodott a helyszínen, a színésznő nincs a városban. Rendvédelmi forrásokból tudjuk, hogy egyik családtag sem tartózkodott a helyszínen. Az ügyet jelenleg a rendőrség vizsgálja, de a szomszédok a lap kérdésére elmondták, hogy Demi gyerekei hetek óta a házban tartózkodnak, és szinte minden alkalommal éjjel-nappal buliznak, amik között gyakoriak a medencés party-k – írja az újság.

demi moore

Demi Moore-t megdöbbentette az eset. “Teljesen sokkot kaptam” – mondja a Bruce Willis exe. “Éppen a lányom születésnapi bulijára tartottam, amikor utolért a tragikus hír. Egy gyermek elvesztése kimondhatatlan tragédia, szülőként együtt érzek a fiú családjával, osztozom gyászukban. Mindenkit arra kérek, hogy tartsa tiszteletben az érintettek magánéletét ebben a nehéz időszakban” – fűzte hozzá a színésznő.

A nyomozásban résztvevő illetékes a következő hivatalos közleményt adta ki az eset körülményeit ismertetve: “Az életét vesztő fiatal férfi nem tudott úszni, a jelek szerint megcsúszott és beesett a medencébe. A nyomozás jelenlegi állása szerint baleset történt.”

A bulit egyébként Demi házvezetője szervezte, aki maga hívta meg az áldozatot az eseményre. A rendőrség megerősítette, hogy sem Moore, sem pedig a színésznő családtagjai nem tartózkodtak a helyszínen, amikor a baleset bekövetkezett.

Hozzászólások