Honnan tudhatod, hogy a párod hosszú távra tervez?

Ismerd fel a jeleket!

2014/10/31

 Az ismerkedés első szakaszában nehéz eldönteni, hogy mi lesz ebből a kapcsolatból… Így tudhatod meg, ha a párod hosszú távra tervez és nemcsak néhány éjszakára kellesz!

Szívesen beszélget veled

Ha a nehezebb témákról is nyíltan és nyugodtan tudok beszélgetni, az biztos jele annak, hogy bekerültél a legbelsőbb körébe. Ilyenkor a párod már nem aggódik amiatt, hogy nem fog tetszeni neked az, amit a mélyebb rétegeiben találsz, hiszen biztos abban, hogy benned egy olyan társra talált, akivel megoszthatja a féltett titkait és énjének érzékeny oldalát.

De ne állandó és kimeríthetetlen lelkizésre számíts, hanem egy-egy őszinte, talán rövid, de komoly beszélgetésre.

 

474740637

Figyel rád!

A férfiak gyakran elfelejtik az évfordulókat, a szülinapokat és a kötelező ajándékokat. Ha tehát nálatok is ez a helyzet, akkor emiatt még nem kell aggódnod. Különösen akkor nem, ha amúgy a párod számodra akár meglepő apróságokra emlékszik. Például pontosan tudja, hogy mit szeretsz reggelizni, és amikor ő megy el bevásárolni, lista nélkül is tudja, minek fogsz örülni.

Örömmel visz a családjához

Szeret magával vinni a családi ebédekre, és örül, ha mellette vagy, amikor a családban valami fontos esemény kapcsán összegyűlik minden tesó és nagynéni? Ebben az esetben sincs semmi szükség arra, hogy azzal az örökös kérdéssel nyúzd, szeret-e téged. Ha a családja előtt felvállal, akkor ország-világ előtt is felvállalja, hogy te vagy az, aki hozzá tartozik.

Magával a barátaihoz

Téged is elhív a barátaival töltött estékre, hétvégi programokra? Ha igen, akkor nyugodt lehetsz, hiszen ez azt jelenti, hogy szereti egy időben maga körül tudni azokat az embereket, akikkel jól érzi magát, az élen veled. Időnként persze mindenkinek szüksége van külön kikapcsolódásra is, így ne borulj ki, ha nem minden egyes sörözésre vagy hivatalos. Gondolj csak bele, hogy te is mennyire szereted, ha csak a barátnők gyűlnek össze csacsogni – ugyanígy a fiúk is szeretnek egy-két görbe estét csapni, szigorúan a lányok nélkül.

 

80407889

Bármikor ott terem, ha szükséged van rá

Ha a párod olyan, akire mindig számíthatsz, amikor baj van, vagy támaszra van szükséged, akkor nincs is szükség nagy vallomásokra ahhoz, hogy biztos lehess az érzéseiben. Ha például éppen hazament a szüleihez, miközben téged sokkol egy váratlan rossz hír, vagy kificamítottad a bokád, ami hatalmasra dagadt, és sírva hívod, ő pedig gondolkodás nélkül indul hozzád, hogy melletted legyen, akkor nem kérdés, hogy szeret, és kötődik hozzád.

Hozzászólások