Hontalan Állatok Világnapja

Örökbefogadó nap és családi program

2016/08/05

Az RC News szerkesztőségében mindenkinek nagy barátai az állatok. Éppen ezért támogatjuk teljes szívünkkel az olyan eseményeket, mint az alábbi is!

A Rex Állatszigeten 2016. augusztus 13-án, szombaton kerül megrendezésre a Hontalan Állatok Világnapja egy különleges örökbefogadó nappal egybekötve. Ezen a napon az Állatsziget védenceit és az idelátogató leendő gazdákat szeretnénk kényeztetni, bízva abban, hogy életre szóló ember-állat barátságok szövődnek.

A kezdeményezés, hogy a kóbor állatoknak is legyen világnapja, az Egyesült Államokból indult 1992-ben. A világnap célja, hogy felhívjuk a lakosság és a hatóságok figyelmét a kóbor állatok elhelyezésével kapcsolatos problémákra és az azok megoldásához szükséges összefogásra.

A program 10.00 órakor megnyitóval kezdődik, utána előadás hallható az állat-örökbefogadás örömeiről, valamint induló képzéseinkről és a felelős állattartásról. 

11.30-tól a RexTanoda vezetőjével kutyaiskolába visszük lakóinkat és bemutatjuk a kutyakiképzés alapjait.

13.00 órától előadás hallható a társállatok családtervezéséről, az ivartalanítás fontosságáról. Eközben az Állati Szépség Kutya-Cica Kozmetika munkatársai ápolják, kényeztetik lakóinkat, felkészítve őket az örökbefogadásra.

Ingyenes rendezvényünkre, mindenkit nagy szeretettel várunk. A rendezvényt “látványos” örökbefogadási kampány előzi meg, ahol leendő kedvencük kiválasztásában szeretnénk segítséget nyújtani a gazdiknak. A képi élményt partnereink/támogatóink az elektroPOINT Kft, és a Vizslafotózás készítették.

Reméljük találkozunk 2016. augusztus 13-án!

Helyszín: Rex-Állatsziget, 1048 Budapest, Óceánárok utca 33.

A Facebook esemény ITT érhető el

Hozzászólások