Hoppá! Jay Z-nek van egy eltitkolt fia?

Újabb botrány elé néz a sztárpár

2015/02/19

Szegény Beyoncéra rájár a rúd, most éppen kedves hites ura, Jay Z okoz neki gondokat és kivételesen nem azért, mert Rihannával flörtöl, hanem nagyon úgy fest, van egy fia.

Az elmúlt időszak nem volt éppen könnyű Beyoncénak, hiszen azon túl, hogy férje Rihannával kavart (aminek eredményeképpen még Beyoncé húga, Solange is rátámadt Jy Z-ra), sokat veszekednek mostanság és már azon is elgondolkodtak, hogy külön folytatják az életüket.
Persze az a hír is napvilágot látott, hogy Beyoncé lehet, babát vár.
Most azonban egy újabb hír sokkolhatja a sztárpárost, amely szintén Jay Z-vel van összefüggésben, de a házasságukra nézve talán nem olyan ártalmas, hiszen még azokból az időkből való, amikor ők még nem is ismerték egymást.

beyonce-hat-04feb14-02

A The National ENQUIRER magazin szerint a Jay Z még a 90-es években keveredett bele egy románcba. Állítólag ebből a kalandból egy fiú született, amelyet hiába próbált a nő elmondani a rappernek, őt ez nem igazán érdekelte, sőt tagadta. A nő 2010-ben aztán pert indított Jay-Z ellen, mert a férfi nem volt hajlandó megcsinálni az apasági tesztet. Akkor a bíróság a rappernek adott igazat, most viszont a fiú, Rymir úgy döntött, hogy nem hagyja ennyiben a dolgot.

Jay_baby

Szerinte a tárgyalások alatt Jay-Z végig hazudott: a sztár például azt állította, hogy akkoriban New Yorkban élt, de a cím valójában az irodájáé volt. Ráadásul ez még nem minden, ugyanis a magazin ezt követően felkeresett egy plasztikai sebészt, aki a fotók alapján megállapította, hogy az arcvonása alapján akár Jay-Z is lehet Rymir apja.

Hozzászólások