Hoppá! Kiszivárogtak Kim Kardashian meztelen fotói

Privát képeit csak a férjének szánta...

2015/03/10

Kim Kardashian sosem pihen, ha bulváréhségről, önimádatról van szó, most mégis olyan dolog történt, amit – talán – Kim sem szeretett volna. A férjének készíttetett meztelen fotói az interneten landoltak.

Talán egyhét sem múlik el anélkül, hogy Kim Kardashian vagy éppen családja botrányairól hallanánk.Szinte már össze sem tudjuk foglalni, hogy mennyi minden kötődik a híres klánhoz, kezdve Kim pornó videójával, házasságaival, meztelenkedésével, tinédzser húga és mostohaapja plasztika függőségén át és csak sorolhatnánk.

kim-kardashian-keeping-up-trailer-meztelen-cosmopolitan(2)
kim-kardashian-keeping-up-trailer-meztelen-cosmopolitan(3)

Már az sem újdonság, hogy a popó- és szelfikirálynőként aposztrofált Kim nem éppen szégyenlős, hiszen szívesen mutogatja igencsak dús idomait – sok férfi rajongó nagy örömére.

Így tett most is, csak állítólag annyi különbséggel, hogy a fotókat nem éppen a rajongóinak és követőinek szánta, hanem csupán hites urának, Kanye Westnek.

A meztelenül pózoló Kim azonban hogy, hogy nem kikerült a netre és már az egész világ láthatja. Vajon direkt történt véletlenül, vagy csupán a fotós asszisztense rakoncátlankodott? Szerintünk ez sincs véletlenül, hiszen minden reklám jól jön a hírnév és pénzéhes Kardashian famíliának…

kim-kardashian-keeping-up-trailer-meztelen-cosmopolitan(1)
kim-kardashian-keeping-up-trailer-meztelen-cosmopolitan

Hozzászólások