Hoppá! Nicole Scherzinger Londonban villantott

Az időjárás megtréfálta az énekesnőt

2014/09/30

Elfelejtett a londoni időjáráshoz öltözni Nicole Scherzinger. A gyönyörű énekesnő egy hasvillantós felsőben sétált a brit főváros utcáin, a szél azonban fellibbentette a blúzát, így kivillant szexi melltartója.

A Forma-1 pilóta, Lewis Hamilton kedvese mindig remek ízléssel választja meg a ruháit, és mivel tökéletes alakja van, nem szokta takargatni magát. Most azonban kissé lazán öltözött a londoni őszhöz, hiszen a cudar időjárás könnyedén megtréfálta. Miután a szél fellibntette fekete blúzát, az énekesnő igyekezett eltakarni fekete push-up melltartóját – a járókelő férfiak nagy bánatára.

Az ominózus fotót megnézheted: ITT

Nicole Scherzinger nem kirándulni volt Londonban: néhány napja ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy szerepet kapott a Macskák című musicalben, melyet a brit fővárosban fognak játszani.

A Pussycat Dolls egykori énekesnője többször bizonyította már, hogy nem szégyellős, legutóbb új albuma miatt készült róla arcpirítóan szexi fotósorozat. Nicole harmadik nagylemeze, a Big Fat Lie, azaz a Nagy kövér hazugság október 20-án kerül a boltokba a szexi dzsungellánynak öltözött díva fotóival.

A képet meg tudod tekinteni: ITT

Az énekesnő magánélete az utóbbi időkben rendeződni látszik: kedvesével, Lewis Hamiltonnal hat év se veled-de nélküled kapcsolat után jegyezték el egymást. Úgy tűnik, a rengeteg szakítás után a pár hamarosan végleg elkötelezi egymást.

Hozzászólások