Hoppá! Túl kicsi az a bizonyos testrész!

Tippek az első ágybabújáshoz, amikor kiderül...

2014/11/25

Talán veled is elfordult már, vagy csak hallottál róla, hogy milyen érzés lehet, amikor a nagyon is tetsző pasiról kiderül, hogy túl kicsi neki az a bizonyos… Mi ilyenkor a teendő?

Első randi: kiugrasz a bőrödből örömödben, hiszen a férfi pont olyan, amilyennek megálmodtad. Helyes, gavallér, csodás a mosolya és a megjelenése is pontosan olyan, amire mindig is vágytál.

156287769

Önfeledt beszélgetés, órák röppennek el, vacsora, séta… te már bújnál is hozzá és nem csak az utcán, de azért első randi után azért mégse… Persze ő sem erőlteti. Majd jön a második és harmadik randi, fülig szerelmes vagy. Nincs visszaút, megtaláltad a nagy Ő-t, a férjed, gyerekeid apját, életed értelmét, a szexistent!

Pontosabban ezt még nem tudod, de már epedve várod, hogy kiderüljön. Amikor pedig eljön a pillanat, hogy bőszen tépitek le egymásról a ruhát és elkap a hév kiderül, hogy bizony a lovagnak jóval kisebb, mint gondoltad volna. Vagy amit szeretnél…

453144317

Mit tehetsz ilyenkor?

1. Nem túl kíméletes és kedves megoldás kiugrani az ágyból és hanyatt homlok menekülni, vagy ha a mi lakásunkban zajlik a légyott, akkor hirtelen fejfájásra, derékbecsípődésre hivatkozni.

2. További ötletként, miután megláttuk amit meg kellett, eszünkbe juthat hirtelen, hogy el kell szaladnunk a gyógyszertárba, közértbe, szülőhöz stb.

3. A legkorrektebb, ha vállaljuk a következményeket, hiszen lehet, hogy bár a pénisze nem épp ideális számunkra, de mégis lepedőakrobata, próbál a kedvünkben járni és lehet, hogy mindezt kiegészíti azzal, hogy imád.

Persze lehet kapni mindenféle pénisznagyobbító kütyüket és a plasztikai sebészek is győzködik a férfiakat a beavatkozásról, de a statisztika azt mutatja, nem igazán segítenek ezek az eljárások.
A férfiaknak azt tanácsolják ne csüggedjenek, próbáljanak más úton – például orális kényeztetéssel – a nő bűvkörében maradni.

Hozzászólások