Hoppon maradt Szabó Zsófi?

Se munka, se szerelem nincs az életében

2015/05/15

A Jóban Rosszban színésznőjeként rengeteget dolgozott, most azonban teljesen eltűnt Szabó Zsófi. Se tévében, se rendezvényeken nem látni, de állítása szerint remekül érzi magát munka nélkül is.

Mindenki meglepődött, amikor Szabó Zsófi a TV2-es színésznői munkáját RTL Klubos műsorvezetésre cserélte. Korábban olyan kijelentést tett, hogy Liptai Claudia nyomdokaiba fog lépni, ám az X-Faktor óta szinte sosem láthattuk. Mégis azt mondja, élvezi a nyugalmat.

„Néha úgy érzem, mintha már legalább két életet leéltem volna. A holtpont néhány hónappal ezelőtt következett be, amikor pánikrohamom volt. Ez nem normális” – olvasható a Bestben Szabó Zsófi korábbi nyilatkozata. Talán éppen ez volt az intő jel, hogy ideje lassítani.  – „Most életem legnyugalmasabb időszakánál tartok, lovagolok, zongorázom, visszaköltöztem anyuhoz, élvezem, hogy szabad vagyok, hogy nem dolgozom. Az RTL Klub a munkahelyem, ha felkérnek egy munkára, azt vállalom – tette hozzá a színésznő.

Zsófit az After X óta nem láthattuk műsorvezetőként
Zsófit az After-X óta nem láthattuk műsorvezetőként (Fotó: RTL Klub)

Zsófi számára meghatározó, hogy ismét az édesanyjával lakik együtt, hiszen sokáig viharos volt közöttük a viszony. Úgy tűnik, most inkább az ő társaságára van szüksége, mint egy férfira.

 „Nem érzem egy férfi hiányát. A lovaglás és színészet két külön világ, nehéz lesz olyan valakit találni, aki mindkettőt tolerálja. De ha betoppan a nagy ő fehér lovon, akkor pontot teszünk a történet végére” – zárta le Zsófi.

Hozzászólások