Horoszkóp sztároknak és neked

Mit jósolnak a hétre a csillagok?

2014/06/30

Vannak, akik hisznek a csillagok jóslataiban, de sokan csak jókat nevetnek rajta. Vagy így, vagy úgy, valljuk be, szeretjük elolvasni, mert kíváncsiak vagyunk, vajon mennyiben igazak ránk a horoszkóp állításai. Összegyűjtöttük nektek az amerikai Cosmopolitan segítségével, hogy mire számíthattok ezen a héten.

Rák (június 22. – július 22.)

Figyelj oda az ösztöneidre! A kreativitás bolygója, a Neptunusz az utazásaidra és tanulmányaidra lehet most nagy hatással, a szerelem bolygója, vagyis a Vénusz pedig a megérzéseidre. Keddre végre értelmet nyernek azok a különböző gondolatok és ötletek is, amik kavarogtak a fejedben. Ezen kívül péntekre pedig dinamikus változást hozhatnak a bolygók a szerelmi életedben. Ne félj a változásoktól!

Halle BerryDolgozz keményen, ugyanis döbbenetes eredményeket érhetsz el!

Halle-Berry-Hairstyles-Short-Hair-2014-10

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ezen a héten a barátság játszik nálad központi szerepet. A Merkúr hatására konfliktusok és drámák alakulhatnak ki a társaságodban, de keddre képes leszel magad mögött hagyni a múltat egyszer és mindenkorra. Találjatok ki olyan programokat, amiket közösen tudtok csinálni, például piknikezzetek a parkban. Az ösztöneid most sem fognak cserben hagyni, hallgass rájuk!

Naya RiveraFoglalkozz a barátaiddal ezen a héten!

Naya-Rivera

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Inkább távol maradnál a reflektorfénytől, de ezen a héten készülj fel rá, hogy a középpontba kerülhetsz. A partnered azon lesz, hogy támogasson. Legyél vele megértő, még akkor is, ha nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy azt te szeretnéd. Ha a munkahelyi konfliktusok megszűnnek, végre te is megnyugodhatsz. Péntekre egy baráti viszonyodból valami több is kialakulhat.

Yunjin KimLégy önző, a hasznodra válhat!

cos-08-yunjin-kim-de

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ne maradj otthon ezen a héten! Eleget robotoltál az utóbbi időben, de ezen a héten végre kapsz egy kis támogatást! Kedd után könnyebben tudsz nagy benyomást tenni a környezetedre. Pénteken pedig nagy ötletekkel rukkolhatsz elő a „nagyközönségnek”.

Ariana GrandeItt az ideje az ünneplésnek!

cos-06-ariana-grande-de-52455223

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ez egy erőteljes hét lesz. Szereted az irányítást és az útmutatásokat, de itt az ideje, hogy bízz az univerzumban, és sodródj az árral! Soha nem tudhatod, hogy hol fogsz kikötni. Keddre rendeződnek a dolgok, így már nem kell sokat foglalkoznod az idegesítő papírmunkával. Ha egy fontos változtatást halogattál eddig, itt az ideje, hogy meghozd a döntést!

Michelle WilliamsLazíts egy kicsit!

 cos-07-michelle-williams-de

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ezen a héten csak figyelj, és tudni fogod, mit tegyél. Természetednél fogva optimista vagy, aki gyorsan cselekszik, de most a megfigyelőképességed kerül előtérbe, ezért legyél kicsit türelmesebb magaddal és másokkal is. A megérzéseid most különösen erősek, a tudatalattid jelzéseket küld – érdemes ezekre figyelni. A Merkúr keddtől végre már nem befolyásolja a párkapcsolati zónádat, ezért a barátoddal nyugodtabb beszélgetésekre számíthatsz. Pénteken a Plútó és a Nap fontos pénzügyi döntésekre sarkall – kérdezd meg magadtól, milyen megoldás egyeztethető össze a számodra legfontosabb értékekkel.

Tina FeyBízz a megérzéseidben, azok mindig bejönnek!

cos-10-tina-fey-de

Bak (december 22. – január 20.)

Ezen a héten nagy változásokra számíthatsz. A Nap belép a párkapcsolati zónádba, ezért kapcsolatod új szintre léphet egy számodra különleges valakivel. A Neptunusz is segít abban, hogy ez működhessen a jövőben, ha a kommunikációban is közös hullámhosszon vagytok. Legyenek konkrét céljaid és elvárásaid, így elkerülheted a csalódást. A Merkúr hatására keddtől könnyebbé válik a kommunikáció, és a megbeszéléseken is brillírozhatsz. Pénteken a Plútónak köszönhetően jelentős változásra vagy kompromisszumokra szánhatod el magad, a kapcsolatod érdekében.

Keira KnightleyAz áttörés küszöbén állsz!

cos-05-keira-knightley-de

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ezen a héten az egészséged lesz a legfontosabb számodra. Belebotolhatsz egy remek új fitnesz órába, edzésprogramba, egészséges nasiba, szóval tartsd nyitva a szemed. Az egészséged szempontjából ez egy remek időszak, sok jó impulzus érhet, használd ki! De ügyelj arra, hogy ne ez kösse le minden figyelmed, ugyanis a pénzügyeidre is ügyelned kell. Keddtől felpörög a szerelmi életed és a munkaügyeid is. Pénteken figyelj a megérzéseidre és az álmaidra – érdemes ezeket most le is jegyzetelni, később még jól jöhetnek.

Mila KunisMost az a legfontosabb, hogy vigyázz magadra!

cos-12-mila-kunis-de

Halak (február 20. – március 20.)

A kreatív Neptunusz és a szerelem bolygója, a Vénusz együttállása vasárnap egy kis feszültséget kelthet elvárásaid és a valóság között, a Nap és a Neptunusz fényszöge ugyanakkor támogatni fog, ha hagyod. Légy te a változás, amit látni szeretnél, és ne másokat kérj arra, hogy változzanak. Az utóbbi három hétben túl sok érzelmi feszültséggel kellett megküzdened, de ennek kedden végre vége, és fellélegezhetsz. Pénteken különösen örülhetsz a változásoknak.

Bahja RodriguezHívd elő magadból a bevállalós csajt!

cos-02-bahja-rodriguez-de

Kos (március 21. – április 19.)

Most működnek csak igazán a megérzéseid! Álmodozásaidért az érzékeny, kreatív Neptunusz felelős, ami a romantikus Vénusszal áll együtt vasárnap. Ne hagyd, hogy irreális elvárások árnyékolják be a szerelmi életedet, ehelyett inkább takarítsd ki a szobád, vagy díszítsd a környezeted. A kommunikációért felelős Merkúr helyváltoztatásának köszönhetően keddtől ismét könnyebben boldogulsz majd a levelezésben, blogolásban, technikai dolgokban. Pénteken munkahelyi változásokra számíthatsz, de ne ijedj meg, minden rendben lesz.

Kate UptonFolytasd a kemény munkát, az eredmény már nem várat sokáig magára.

cos-11-kate-upton-de

Bika (április 21. – május 20.)

Vasárnap csetepaté alakulhat ki – vigyázz, mert a Neptunusz és a Vénusz együttállása miatt érzékenyebb leszel, és egy barátoddal hajba kaphatsz egy kreatív feladat vagy a piszkos anyagiak miatt. Szerencsére nem lesz nagy a gond, jó kommunikációval mindent meg tudtok majd beszélni. A Merkúr az elmúlt hetek során több zűrzavart is okozott számodra, de kedden végre továbbáll, így learathatod a babérokat mindazért, amin az utóbbi időben dolgoztál. Pénteken gondold át utazási terveidet, és írással kapcsolatos céljaidat.

Amber StevensMindig is jó kommunikátor voltál, így tovább!

cos-03-amber-stevens-de

Ikrek (május 21. – június 21.)

Munka ügyben nagy újságot tudhatsz meg a hét elején. A kreatív Neptunusz kedvezően hat most rád. Egyrészt a Vénusszal bezárt fényszögének köszönhetően rád vetíti a reflektorfényt, és arra próbál sarkallni, hogy a benned rejlő lehetőségekkel lépj egy következő szintre. A Neptunusz és a Nap pedig azt sugallja, hogy egy kis erőfeszítéssel jelentősen megnövelhetnéd a bevételeidet. Keddtől sokkal könnyebben és meggyőzőbben fejezheted ki magad, pénteken pedig tartsd nyitva a szemed és a füled, mert fontos pénzügyi híreket kaphatsz.

Carrie UnderwoodKeményen dolgoztál egy projekten, ami hamarosan beindul, arasd le a babérokat!

00-holding-carrie-underwood_113214121508.jpg_gallery_max

Hozzászólások