Horvát húsos szendvics a’la Laura

Ez az étel tökéletes horvát gasztroélményt nyújt

2017/07/07

Gasztrobloggerünk Laura nemrég Horvátországban nyaralt és ott is rátok gondolt, hogy milyen videót készíthetne nektek! Mutatjuk az eredményt. 

A következő videó nem elég, hogy gyönyörű környezetben készült, (már csak ezért is érdemes megnézni) egy különleges szendvics elkészítését mutatja be. Próbáljátok ki a Horvátország ihlette húsos szendvicset Laura módra! 

dombai-laura

Hozzávalók: 

Cevapi:
•300 g darált marhahús
•300 g darált sertéshús
•300 g darált bárányhús
•2 evőkanál olívaolaj
•2 közepes fej vöröshagyma
•1 evőkanál bors
•1 evőkanál só
•2 gerezd fokhagyma
•2 tojás
•1,5 evőkanál majoranna
•1 csokor petrezselyem (apróra vágva)
•2 evőkanál mustár
•4 evőkanál zsemlemorzsa
•2 evőkanál őrölt pirospaprika
(20 percet állni hagyni a mélyhűtőben összegyúrás után)

Szendvics:
•Bagett
•Tejföl+Ajvár összekeverve
•Olívaolaj (sütéshez)
•Lilahagyma
•Paradicsom

Az elkészítés módját a videóban láthatjátok! Jó étvágyat! 

(photo: thrillist.com) 

Hozzászólások