Horváth Éva egyedül vágott az ismeretlennek

Egzotikus országban járt a szépség

2015/03/24

Horváth Éva mindig is az egzotikus utazások híve volt, és bár az elmúlt évben kevés ideje volt pihenni, ezt most bepótolta, méghozzá a napsütötte Burmában. A gyönyörű modell már a következő úti célját is tudja!  

Horváth Éva kivételesen nem az édesanyjával utazott a nagy kalandra, hanem egy csoportos utazásba kapcsolódott be.

„Az utazás lételemem, az egzotikus országok pedig kifejezetten vonzanak. 2014-ben a Miss Balaton körüli teendők teljesen lekötöttek, így a nyaralás mostanra csúszott. Általában édesanyámmal indulunk világot látni, de sajnos ő most nem tudott elkísérni, így egy csoportos kirándulást választottam. A társaságból senkit sem ismertem, de pont így volt jó. Burma mindig is a listámon szerepelt, és nem csalódtam, hiszen az első pillanattól kezdve magával ragadott a helyi kultúra és hangulat. Még mindig nem térek magamhoz” – mesélte a műsorvezető, aki elárulta a következő kirándulás helyszíne Nepál lesz.

Horváth Éva egyedül fedezte fel az egzotikus Burmát
Horváth Éva egyedül fedezte fel az egzotikus Burmát

Király Lili, a Miss Balaton győztese a kellemest kötötte össze a hasznossal, amikor Mexikóban járt: nem csak a napsütést élvezte Tulumban, de még izgalmas fotózáson is részt vett.

„A vizsgaidőszak után valódi felüdülés volt ez az utazás, s bár végigdolgoztam az ott töltött napokat, felejthetetlen élményekkel gazdagodtam. Tulum gyönyörű város, de igencsak szegényes, a fehér homokos tengerpart és a  romos városrészek csodás látványa azonban elfeledteti a látogatóval a hely fejletlenségét” – kezdte a Miss Balaton győztese, aki a fotózás kedvért tériszonyával is megküzdött. – „Az egyik jelenetnél egy 4 méter magas szikláról kellett leugranom egy 30 méter mély tóba. Nagyon féltem a magasságtól és attól is, hogy csak egyetlenegy lehetőségem van tökéletesen megcsinálni. Ott álltam a szikla tetején kész frizurával, sminkkel, elrendezett ruhában és remegett a lábam. A stáb azonban folyamatosan biztatott, és a végeredmény szuper lett. Utána annyira kedvet kaptam, hogy leugrottam még néhányszor” – mondta el Lili.

kiraly_lili_mexiko_fotokredit_tobi_laszlo_crystalnails
Király Lili Mexikóban nyaralt (Fotó: Tobi László)

Parragh Blanka gyerekkora óta az utazás megszállottja. Az udvarhölgy az évek során számos országban megfordult már, a Maldív-szigeteken azonban most járt először, és ha már így alakult, úszkált egyet a part közelében lévő cápákkal.

„Nemrég a párommal elutaztunk a világ legszebb helyére, a Maldív-szigetekre. Most jártam itt először, ezért nagyon készültem rá, visszaszámoltam a napokat” – kezdte Blanka a beszámolót. – „Az egyik legizgalmasabb program a búvárkodás volt. A Maldív-szigeteken rengeteg korallzátony van, így volt miben gyönyörködni. Emellett a part közvetlen közelében cápák és manták úszkáltak egész nap. Emiatt kicsit óvatosabbnak kellett lennünk, de mondanom sem kell, hogy felejthetetlen élmény volt köztük lubickolni, főleg, hogy a korallcápák kicsinyei a térdmagasságig érő vízben, a lábunk körül úszkáltak – mondta el az udvarhölgy. 

parragh_blanka_maldiv_szigetek
Parragh Laura a Maldív-szigeteken
Hozzászólások