Horváth Éva Nepálban találja meg a boldogságot?

Hullámvölgyben érzi magát

2014/10/16

Horváth Évát mindig magabiztos, kiegyensúlyozott nőként láthattuk, ám mint minden embernél, az ő életében is vannak hullámhegyek és völgyek. A műsorvezető úgy érzi, elérkezett az idő, hogy kiszakadjon egy kicsit az itthoni pörgésből, és a világ másik végén találjon rá a nyugalomra.

Éva számára mindig is fontos volt az egyensúly, ezért készül a hosszú útra, amitől új energiákat remél.

Horváth Éva élete hullámvölgyben van

„Nagyon szívesen vezetném újra az Éden Hotelt, de nem sok esélyét látom annak, hogy engem kérnek fel – amit őszintén bánok. Azért persze nem esem kétségbe, vannak más céljaim: szeretnék elmenni egy olyan útra, ami a meditációról, a kikapcsolódásról szól, ezért elkezdtem nézegetni a lehetőségeket Burmában és Nepálban. Nagyon régóta tervezek egy ilyen kalandot, de most érzem azt, hogy nagyon nagy szükségem lenne erre. Az embernek vannak jobb és rosszabb időszakai, én most hullámvölgyben vagyok, ezért is tartom aktuálisnak a dolgot” – mesélte Horváth Éva.

A gyönyörű műsorvezető nem csak saját bőrén érzi, hogy a felgyorsult világban nehezebben talál nyugalmat az ember, de a környezete is alátámasztja ezt – ezért is vágyik külföldre.

Jártam már Indiában, ezért vannak elképzeléseim: tudom, hogy olyan élményt kapok, amire régóta vágyom, és végre egy kicsit elszakadhatok attól a kavarodástól, ami itt van. Nem is csak az én életemben látom ezt, hanem mindenhol: az emberek kapkodnak ide-oda, azt sem tudják, hogy pörgessék fel jobban az életüket. Mindenkinek le kellene ülnie és elszámolni tízig – nekem viszont ennél egy kicsit többre van szükségem. Itthon képtelenség meditálni, mert az ember nem tudja kizárni a környezetéből jövő ingereket. Ha kikapcsolódásra vágyom, akkor futni megyek, a hideg időben pedig a bikram jógára szavazok” – tette hozzá Éva.

Hozzászólások