Hosszabb és gondtalan életet a kutyusod számára!

Vigyázz a kutyusod egészségére!

2018/10/06

Tudományosan bizonyított, hogy néhány éve nem megfelelően tápláljuk házikedvenceinket, ez pedig akár a kutyusod egészségébe is kerülhet! Változtass! 

Néhány évtizeddel ezelőtt a nagyszülőknél házikosztot habzsoló blöki – németjuhász, puli, komondor, tacskó, és stb… – volt számunkra A KUTYA. Manapság ez is átalakult, hiszen rengeteg fajtiszta és tenyésztett kutyus szaladgál mindenfelé, de ami a legnagyobbat fordult, az az ebek táplálása.

Sajnos nem előnyére változott: állatorvosi kutatások bizonyítják, hogy az elmúlt 28 évben a tápok megjelenése során a tulajdonosok etetési szokásai felborultak. Mind a kutyáknál, mind a macskáknál egyre gyakoribbak az olyan betegségek, amelyek egyértelműen a helytelen táplálkozásra vezethetők vissza. Az utóbbi évtizedekben drámaian emelkedett a daganatos, az emésztő és a kiválasztószervi, a keringési betegségek, valamint az allergiás esetek száma.

Unknown-1

Hogy miért?
A válasz pofonegyszerű: manapság a húsevő kedvenceiknek már nem az emésztőcsatornának megfelelő eleséget adnak a gazdák. További nagy probléma, hogy a jellemzően fogyasztott száraztápokhoz a gyártás során mesterséges adalékot, tartósítószereket, mesterséges antioxidánsokat, színezéket, génmanipulált fehérjéket, glutént, cukrot (…) adnak- ez pedig a ragadozó szervezeteknek komoly megterhelést jelent.

A Quebeck webáruházában már elérhető PettBull® termékek erre a problémára jelentenek tökéletes megoldást:
A PettBull® termékcsalád kifejlesztésénél elsődleges szempont volt, hogy minden összetevője funkcionálisan a cél állatfajok egészségét támogassa. A PettBull® funkcionális állateledelekbe csak friss, emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagok kerülhetnek, ami hasznos a kedvenceinknek – és semmi olyan, amire nincs szükségük, vagy káros lenne a szervezetükre. Az egyedi receptúrájával meghosszabbíthatjuk a négylábúak élettartamát, ráadásul az életminőségüket is jelentősen fokozhatjuk. Ehhez adta a nevét, és az arcát is Dr. Juhász Csaba, a termékekről is visszaköszönő PettBull® atyja.

Csaba azt a fajta vegyszermentes táplálást tűzte a zászlajára, amellyel megelőzhetjük a betegségek, a daganatok, az allergiás tünetek kialakulását, és az emésztési, kiválasztási, valamint a keringési panaszok is csak idősebb korban fognak jelentkezni – tehát javul az állatok életminősége.

Unknown-2

A termék a már egészségkárosodást okozott tüneteket is képes pozitív irányba befolyásolni, így a PettBull® készítmények alapját adó ImmiVet Béta 1-3 – 1-6 Glükánnak köszönhetően meghosszabbíthatjuk kedvenceink életét!

Egy felelős gazdi a helyes táplálás mellett a szezonális tényezőket sem hagyja figyelmen kívül, így meggyőződésünk, hogy aki PettBull®-al táplál és Quebeck készítményekkel egészíti ki kedvence étrendjét, az hosszabb és gondtalan gazdis életbe fektet be.

Hozzászólások